Napisano 28 Luty 200718 l Jako, ze bawie sie nad roznymi nowymi (dla mnie ) rzeczami tak tez postanowilem tez nad owocami popracowac: apple: peach: banana PS: Wiem, ze moj poziom nie umywa sie przy Waszym, ale jak juz tyle osob ma teczki to i ja chcialem :D Pozdr JoKeR
Napisano 28 Luty 200718 l kurde stary ale mi narobiłeś apetytu fajne owoce widze że zakładasz warzywniak :P daj jakomś marchewe
Napisano 28 Luty 200718 l Autor Dzieki wielkie! Juz sie balem, ze tragiczne, bo inkt nie komentowal! Mr Pank, poki co chce zostac przy owocach ;) JoKeR
Napisano 28 Luty 200718 l Autor No to fajnie, ze komus sie pdooba :) to znaczy, ze nie ejst tragicznie :D JoKeR
Napisano 3 Marzec 200718 l Autor Troszke mnie nie bylo :) ale licze na podobna ilosc komentarzy jak poprzednio :) JoKeR
Napisano 4 Marzec 200718 l Autor No wiesz na poczatku budowa owocu - konstruuje miejsca wklesle i wystajace... za pomoca swiatla rzecz jasna. Pozniej upiekszenia :) cos jak te kropeczki :) takie krpki robie pedzlem podstawowym z dyzum scaterringiem :). Mam nadzieje, ze nastepne prace beda lepsze! JoKeR
Napisano 4 Marzec 200718 l Owoc całkiem całkiem , tło byś poprawił - gradient nie jest płynny i nie najlepiej to wygląda , moze jakis blur czy cuś. Cień na podłożu wygląda na brudny, znaczy sie nie trafiłeś w kolor mnie sie wydawa (robiłeś burnem ?) Nie widze światła odbitego od podłoża na powierzchni pomarańczy. :P
Napisano 4 Marzec 200718 l Autor No coz, akurat to, iz tlo nie jest zblurowane.. gradientowe to to mi sie podoba, ale pomysle jeszcze o tym :) Co do cienia coz, nie umiem jakos trafic w ten kolor - brak pomyslow :/ A swiatlo odbite ehh ty to sie czepiasz :P troche tam jest :p JoKeR
Napisano 4 Marzec 200718 l wszystkie te owoce wygladaja jak bys je wyciol i zapodal na jakies tlo tymbradziej ze jak sie przypatrzy to widac jakies dziwne bubelki:)np jak na prawej krawedzi pomaranczy tak asmo z jablkiem jakis taki pojawia sie obrys i szkoda ze Cienie sa czarne :( pozdrawiam:) moze teraz farbami zadzialaj i namaluj takie owoce:) pozdrawiam
Napisano 4 Marzec 200718 l Autor Farbami to ja robie raczej bardziej abstrakcyjne rzeczy :) Nie bardzo rozumiem o co ci chodzilo z tym wycieciem :p ale ok :) takie bubelki to efekt korzystania tylko i wylacznie z podstawowego bedzla! Myslalem tez, nad lekkim rozmyciem krawedzi... Co do cienia, nie mam poki co na niego pomyslu! JoKeR
Napisano 7 Marzec 200718 l Nio, nio :] owocowy raj ostatni the best :], ale ogonek sobie odpuściłeś i cień mi się nie widzi. Pozdrawiam
Napisano 7 Marzec 200718 l Czemu owoce? Jak tak je pieścisz to wal w konkrety a nie w warzywny. pisałeś coś ale miałem pełną skrzynkę... Pozdro
Napisano 7 Marzec 200718 l Autor Pisalem bys czasem "do mnie" zagladnal... Owoce :0 heh chcialem sobie przygotowac Pfolio z owocow.. kto wie .. moze sie przydadza :) JoKeR
Napisano 9 Marzec 200718 l Na pewno wszystkie owoce odręcznie? Wyglądają jak przemalowane zdjęcia...jeśli się mylę to tylko pogratulowac, świetna robota...stąd me niedowierzanie... :)
Napisano 9 Marzec 200718 l Autor Heh no popatrz na 1 jablko.. :0 w sumie widac u mnie poziom ewolucji :D JoKeR
Napisano 9 Marzec 200718 l yookeer zapodaj foti tych owocowm, daj referki to tak samo sobie je namaluje ale akrylami w czeresni troszke popbrudziles kolor pozdrawiam
Napisano 10 Marzec 200718 l Autor Sorry, nie jestem kolekcjonerem zdjec.. chcesz ich to sobie poszukaj! JoKeR
Napisano 10 Marzec 200718 l fajne te owoce,bardzo mi sie podobaja, podobnie jak Łukasz M. prosilbym o referki. Jezeli nie kolekcjonujesz,to wez przy nastepnym owocu jedno foto zostaw,kk? fajnie jest porownac,łatwiej bledy wytknac;] PS. swoja droga chce ci sie te owoce rysowac? jezeli masz takiego skilla wez porob bardziej ambitne rzeczy...
Napisano 10 Marzec 200717 l Autor No wiem :0 spoko nie wiem czy juz to pisalem, ale ogolne realizmu nie lubie :P to bylo tylko i wylacznie pod Pfolio z owocow! JoKeR
Napisano 21 Marzec 200717 l Czemu owoce? Jak tak je pieścisz to wal w konkrety a nie w warzywny. PS. swoja droga chce ci sie te owoce rysowac? jezeli masz takiego skilla wez porob bardziej ambitne rzeczy... ja chyba czegos nie rozumiem...a w czym owoce sa gorsze od polnagich facetow uganiajacych sie za smokami w magicznym lesie?? czeresnia bardzo fajna swoja droga..krzeslo zreszta tez mi sie podoba..
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor Dzieki maciek :) za komentarz :0 w szczegolnosci, iz byl przychylny od osoby o znacznie wiekszym warsztacie niz moj! JoKeR
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Autor Odkopuje stary watek, bo zrobilem sobie wzor na kubelek z kfc. Na konkurs! Moze sie zakwalifikuje :D do 1 setki :D:D:D, niestety wyszlo jak wyszlo, bo zapomnialem o najwazniejszej rzeczy - ctrl+s mam nadzieje, ze nastepnym razem bede pamietac ;] JoKeR
Napisano 1 Maj 200717 l Autor A juz sie balem, ze nie odnajde tego watku :) Taki speedPAINTING Pozdrawiam JoKeR