Vorek Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Gratulacje dla Weedloga, zwycięzcy 4 edycji tygodniowego speedpaintingu o temacie "pożar" Zwycięska praca: Proszę o założenie wątku z nowym tematem.
Shogun 3D Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Nooo Stary, Irokez pierwsza klasa, gratuluję!
JakkaS Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Gratulacje...i wszystkiego dobrego z okazji 30-chy (Przypadkowo zauważyłem dziś na CA.org.)
weedlog Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 dzięki... coraz mniej czasu na osiągnięcie perfekcji :)
JakkaS Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Hehe..a to sie tak da? Tzn osiągnąć te perfekcje :)
weedlog Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Zapytaj mnie w dniu sześćdziesiątych urodzin :)
JakkaS Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Zapytaj mnie w dniu sześćdziesiątych urodzin :) Nie czarujmy sie ..przez to że tak dużo siedzimy przy kompach nikt z nas tak długo nie pożyje...ale jak by co ...zapytam :D
Marduk Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Nie czarujmy sie ..przez to że tak dużo siedzimy przy kompach nikt z nas tak długo nie pożyje...ale jak by co ...zapytam :D Trzeba się dla zdrowia na techniki tradycyjne przesiąść ;).
Rekomendowane odpowiedzi