General Straw Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 Wlasnie sie dowiedzialem na ich stronie, ze jest 64 bitowy upgrade dla dwojki mmm. Czyli moj poprzedni komentarz dotyczacy wiecej niz 2gb ramu przestaje byc aktualny :>.
Reanimator Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 Zapytalem ZBrushowcow jak bedzie z wersja demo. Odpowiedzieli, ze ZB2 demo bylo miesiac po premierze, wiec i pewnie teraz nie od razu bedzie nam dane wyprobowac nowe dziecko Pixolow. Oh well... ;>
Pionier Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Ja zapytalem czy to prawda ze ten kto ma zB2 upgrade do zB3 bedzie mial za free, odpowiedz byla nastepujaca: "Yes, ZBrush 3 will be a free upgrade for you as well. We will be discontinuing ZBrush 2 and will no longer support it. All license holders will receive Z3 for free" info dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza bo nie doczytali z wrazenia po zobaczeniu samego filmu o zB3 :) czolem pionier
nielot007 Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Witam!! czekam z niecierpliwoscia na date premiery i obym sie nie zawiodl
AGmakonts Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 ała.......tak jak zawsze z mnie zniechęcał tak teraz mam ochotę polizać to cacko
Reanimator Napisano 9 Maj 2007 Autor Napisano 9 Maj 2007 Ja juz sobie nozem wycinam na przedramieniu dni pozostale do premiery ;)
Gotham Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 O ile jakimś cudem wojny softowe są już przeszłością to widać jakby się tworzył nowy nurt- uśmiercania i odradzania się softów do pseudo rzeźby :]. Galerię ma bardzo fajną ale tak w sumie to nie widzę żadnych przeciwwskazań aby te prace powstały w innym tego typu softcie. To z tą błyskawicą to chyba jakiś żart zważywszy że większość głównych zmian to nadrabianie strat do konkurencji, ale jakby nie patrzeć może być niezmiernie smakowicie- głównie dzięki wydajności i zdjęciu paru irytujących ograniczeń. Cóż- okaże się już niedługo :).
nielot007 Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 http://www.pixologic.com no no widac ze to nie przelewki :D
Rekomendowane odpowiedzi