S1117 Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Witam, przedstawiam drugi wagon, mysle, ze na razie ostatni. Graffiti wzialem ze strony http://www.puregraffiti.com. Wszelkie uwagi i opinie bardzo mile widziane. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninja_shuriken Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Jak wszystkie twoje prace - dopracowane, piękne, aż chce się na nie patrzeć Drobne pytanie: Te dwie tabliczki informacyjne znajdujące się nad grafitii mają tak zostać? Bo wg mnie lepiej jednej się pozbyć. Ile faces ma model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Yo! Osatatni screen bardzo fajny. Texturka elegancka, zastrzeżenie mam takie: Brud, tagi, grafiti, fajne, nie powiem:). Ale dalej wydaje się zbyt jednolity. Czerwony obszar niby jest brudny, ale przydałyby sie jakieś zatarcia, zacieki, ten od dachu mnie nie przekonuje. Za gładki ten wagon troche. Robota ogólnie dobra, pokaż siate! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Model bardzo fajny. Jedynie czerwony metal aż prosi się o kilka porządnych przetarć ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S1117 Napisano 3 Marzec 2007 Autor Share Napisano 3 Marzec 2007 ninja_shuriken - Dla tego modelu nie przewidzialem zadnych zniszczen i rdzy, dlatego tez wszystko trzyma sie i nie odpada. Lewus - Ten brud (to ma byc pyl weglowy) mnie tez nie przekonuje, niestety nie wymyslilem lepszego rozwiazania i tak zostalo. Kuba_ - Tak jak pisalem wyzej. Chyba chcialem odpoczac juz od rdzy zrobic cos bez niej. W polsce rzeczywiscie trudno zobaczyc nieuszkodzony wagon, ale gdzie indziej sa takie. Dziekuje za komentarze i pozdrawiam. I siatka: Aha, model ma 6554 trojkaty (2x2524 wozki i 1054 reszta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 model fajny ale to grafiti jakies takie rozmyte sie mi wydaje, nie wiem - moze jak wklejales na texture to filtrowanie przy jakiejs transformacji je tak rozmylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Dla mnie miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S1117 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 kru - Hmmm, byc moze masz racje, ja jednak nie widze tego rozmycia (byc moze musze zmienic okulary, hehe). Bro - Dzieki! Wrzucam nowsza wersje brudnego wagonu, probowalem poprawic ten pyl. Zaokraglilem tez kola, bo razily kanciastoscia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Dla mnie to brud jest w troche zlym miejscu. To jest wagon na wegiel? dlaczego z gory zacieka brud? Chodzi mi o to ze zacieki ibrud musza sie z czegos brac. w zalomach i zakamarkach czysto a od gory nagle zaciek. zeby byl zaciek musi cos zaciekac przeciez. Tak zeby nie bylo ze sie czepiam pracka wysokojakosciowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S1117 Napisano 10 Marzec 2007 Autor Share Napisano 10 Marzec 2007 gutek - Tak, to jest wagon do przewozu wegla. Weglel ladowany jest od gory, dlatego tam zbiera sie najwiecej pylu i stad zacieki na burtach. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Kij już z tym brudem, tak czy siak extra modelik! Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_Perzyna Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Fajne są te wagoniki. Tymbardziej mi isę podobają, że kiedys kolekcjonowałęm pociągi pico i roco. :) Osobiście preferuję Cargo, w tkaim żywym czerwonym kolorze. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi