Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Przedstawiam wam scenke która wielu(e) z was widzialo w WIPach, Pewnie mysleliscie ze jeszcze nad nia popracuje dla uzyskania lepszego efektu i tak jak i ja myliliscie sie, koncze ja na dzien dzisiejszy poniewaz nie moge juz nawet na nia patrzec pewnie mi sie przejadla, moze wruce do niej w przyszlosci, drugi powód dlaczego ja koncze to to ze wlasnie rozpoczela sie bitwa i chcialbym skupic sie na jednej pracy, dzieki wielki za wszystkie pozytywne jak i negatywne opinie w WIPach, mam nadzieje ze moge liczyc na takie i w tym wotku. POZDRAWIAM SERDECZNIE

Przedstawiam dwa rendery które wybralem:

port1wb4.jpg

port2zq1.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

FERNI z zachodem bardziej mi przypadła do gustu, świetna praca bardzo mi się podoba! może troszeczke za czysto na keji ale całokształt pracki na plus, ma fajny klimacik! ;-)

pozdrowionka i życzę powodzenia w bitwie

Napisano

Zdecydowanie druga wersja, właśnie w takiej kolorystyce wyobrażałem sobie tą scenkę. Bardzo przyjemna :)

Pozdrawiam

Napisano

bardzo ciekawy model statku. przyjemne rendery choc miejscami za ciemne i przez to niewyrazne (te fragmenty).

pozdr.

Napisano

Ciekawa pracka ,jak dla mnie pierwsza werja jest very good ,druga zawiera za duży kontrast (przejścia między cieniami).

Napisano

Na drugiej fotce masz kompletnie niewłaściwą kolorostyke. Słońce świecące pod takim kątem jest już czerwone a nie białe, Cienie rozmyte i mocniejszy ambient z nieba.

Napisano

Drugi render zdecydowanie bardziej do klimatu pasuje, nie będę się czepiał bo się narobiłeś :)

Napisano

Ładne, nawet bardzo. 2 render zdecydowanie lepszy.

Jak pierwszy raz spojrzałem na 1 wersje to sie zdziwiłem, że taka dziwna woda, ale szybko sie zorientowałem że to chodnik:D

Napisano

W sumie to cos pol na pol byc sie przydalo.. cos miedzy tymi zaostrymi i zamiekkimi cieniami.. Ogolnie fajny klimacik :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności