Ops Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 hi blah blah blah... CheerZZZ!!! ups dopiero teraz zauwazylem ze pasek jest krzywo
blood_brother Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 modelik fajny. tylko miesnie klatki piersowej maja jakis uskok przy brzuchu i jak dla mnie troche zbyt garbaty. Pozdro[piwo]
Bobby_digital Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Mi sie bardzo podoba swietny model:) ma charakterek :) pozdr i czekam na updates
Bacry Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Mięśnie bardzo fajne. Za to pas powinien chyba się opuszczać na przodzie. No i te frendzelki po prostu super.
Ops Napisano 4 Listopad 2003 Autor Napisano 4 Listopad 2003 hi dzieki chociaz mi sie miesnie nie podbaja( no moze z pleckow jestem wmiare zadowolony) dzis po poprawaialem pare rzeczy i dodalem jakies takie cos na przedramie ale nie chce mi sie narazie uruchamiac bestii moze potem pokaze co z tego wyszlo zastanawiam sie jeszcze nad dlonmi czy zrobic ludzkie masywne palce HULK like czy bardziej na wzor kocich (co by odpadalo bo chcialem go wyposazyc w jakas katanke i brak kciuka wszystko psuje) CheerzZ!!
blood_brother Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Coraz fajniej. Tylko na prawym ramieniu widac jakies takie dziwne cos i laczenie glowy z plecami jakies dziwne. Pozdro[piwo]
Falcrum Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Hehe...ja tu wchodzę z myślą o Disney\'owsim lwiątku, a tu taki \"byczek\" ;) Napawdę fajna praca...i już teraz tworzy mały klimacik ;) Pozdr
Ops Napisano 5 Listopad 2003 Autor Napisano 5 Listopad 2003 oj nie ma czasu nie ma nie stety tylko tyle takie prowizoryczne nogi zeby bylo wiadomo na czym to ma wszystko stac :))) blood_brother: jakies takie dziwne cos na prawym ramieniu to triceps tylko taki wynaturzony jak zreszta wszystkie miesnie a szyja jest brzydka bo poprostu jeszcze nie polaczona z reszta ciala:))) no coz moze kolo weekendu uda mi sie to ruszyc CheerzZ!!!! PS: pozwalam sie przyczepic:))) do proporcji bo przyznam sie ze wszytko na oko
Gość AcidBoyXL Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 mozesz kontynulowac, wielki brat jest pod wrazeniem :) mam nadzieje ze dorobisz mu kaloryfer na brzuchu no i po bokach takie miesnie ala bruce lee :P mam nadzieje ze wiesz o czym mowie bo z anatomii nie jestem orzel ;) pozdrawiam
dr Ug Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Czad! Swietna robota. Oby wiecej takich, a mniej dretwych poja.... khm, wiadomo czego, bleh :P
soshka.cg Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Świetny pomysł. Widzę że dół będzie zwierzęcy i słusznie. Jako że to jest pan lew dorób mu taką lwią grzywę, która doda mu powera i nie zapomnij o ogonie. Pozdrawiam
Dr. eA Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Modelik naprawde wysokiej klasy. Mam nadzieje ze poziom zachowasz do ostatniego...vertexa:) Te \"wciecia\" na srodku klaty sa zamierzone czy blad w siatce? Glowa wyglada teraz o wiele lepiej. Keep working.
blood_brother Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Tak patrze i zauwazylem ze glowa przypomina tygrysa:). A na nogi to poczekam chociaz w czesci wymodelowane bo tak to ciezko cos powiedziec. Pozdro[piwo]
Bacry Napisano 6 Listopad 2003 Napisano 6 Listopad 2003 Teraz widzę, że na plecach trzeba go jeszcze podrzeźbić. W tej chwili to wygląda jakby miał plecak. Może jakieś delikate żeberkowanie (mięśniowe oczywiście). W zwierzęcej anatomii to już się całkiem nie wyznaję. P.S. wczoraj robiłem mojemu ludkowi naramienniki i w sumie teraz dopiero zobaczyłem, że twoje są o niebo lepsze; (
General Straw Napisano 6 Listopad 2003 Napisano 6 Listopad 2003 Modelik ino fajny. Proporcje tez gites moze glowa nieco zamala, ale moze tez to byc taki dezajn. Natomiast barki powinienes poprawic :)
saygon Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 nono az oniemialem rewelcja chodc ja bym pogrubil przed ramie bo ramie jest strasznie umescione, a przeramie mniej, spraia wrazenie jakby nie unioslo ramienia. przynajmniej na pierwszm rzucie z góry.
blood_brother Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Coraz lepiej. Dlonie sa chyba zbyt masywne i palce za krotkie. Pozdro[piwo]
Bremen Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Ogolnie bomba ale palce (jak ktos zauwazyl) zbyt krotkie i zbyt grobe, takie sliczne paroweczki :)
saygon Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 rewelacja tylko nie jestem pewien do tego żłobienia na plecach nie jest za silne chodzi mi o to na łopatkach.
kulexy Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 nie no, swietnie to wyglada. Byla kiedys taka gierka ZAGADKI LWA LEONA, czy to jakas inspiracja?? :D:D:D:D:D:D:D:D
Bacry Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Palce mogą być tylko paznokietki. To w końcu lew miał być. A na plecach to ten mięsień niby motyli wciąż zbyt okrągły (nadmuchany). Czekam na resztę.
Phantom Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 praca budzi respekt...ale nie widze w niej wątku agresywności :) jakiś pazurków etc...ale faktycznie udał Ci się ten koteczek :) pozdrawiam i czekam na more...[piwo]
Rekomendowane odpowiedzi