Napisano 3 Listopad 200321 l hi blah blah blah... CheerZZZ!!! ups dopiero teraz zauwazylem ze pasek jest krzywo
Napisano 3 Listopad 200321 l modelik fajny. tylko miesnie klatki piersowej maja jakis uskok przy brzuchu i jak dla mnie troche zbyt garbaty. Pozdro[piwo]
Napisano 3 Listopad 200321 l Mi sie bardzo podoba swietny model:) ma charakterek :) pozdr i czekam na updates
Napisano 4 Listopad 200321 l Mięśnie bardzo fajne. Za to pas powinien chyba się opuszczać na przodzie. No i te frendzelki po prostu super.
Napisano 4 Listopad 200321 l Autor hi dzieki chociaz mi sie miesnie nie podbaja( no moze z pleckow jestem wmiare zadowolony) dzis po poprawaialem pare rzeczy i dodalem jakies takie cos na przedramie ale nie chce mi sie narazie uruchamiac bestii moze potem pokaze co z tego wyszlo zastanawiam sie jeszcze nad dlonmi czy zrobic ludzkie masywne palce HULK like czy bardziej na wzor kocich (co by odpadalo bo chcialem go wyposazyc w jakas katanke i brak kciuka wszystko psuje) CheerzZ!!
Napisano 4 Listopad 200321 l Coraz fajniej. Tylko na prawym ramieniu widac jakies takie dziwne cos i laczenie glowy z plecami jakies dziwne. Pozdro[piwo]
Napisano 5 Listopad 200321 l Hehe...ja tu wchodzę z myślą o Disney\'owsim lwiątku, a tu taki \"byczek\" ;) Napawdę fajna praca...i już teraz tworzy mały klimacik ;) Pozdr
Napisano 5 Listopad 200321 l Autor oj nie ma czasu nie ma nie stety tylko tyle takie prowizoryczne nogi zeby bylo wiadomo na czym to ma wszystko stac :))) blood_brother: jakies takie dziwne cos na prawym ramieniu to triceps tylko taki wynaturzony jak zreszta wszystkie miesnie a szyja jest brzydka bo poprostu jeszcze nie polaczona z reszta ciala:))) no coz moze kolo weekendu uda mi sie to ruszyc CheerzZ!!!! PS: pozwalam sie przyczepic:))) do proporcji bo przyznam sie ze wszytko na oko
Napisano 5 Listopad 200321 l mozesz kontynulowac, wielki brat jest pod wrazeniem :) mam nadzieje ze dorobisz mu kaloryfer na brzuchu no i po bokach takie miesnie ala bruce lee :P mam nadzieje ze wiesz o czym mowie bo z anatomii nie jestem orzel ;) pozdrawiam
Napisano 5 Listopad 200321 l Czad! Swietna robota. Oby wiecej takich, a mniej dretwych poja.... khm, wiadomo czego, bleh :P
Napisano 5 Listopad 200321 l Świetny pomysł. Widzę że dół będzie zwierzęcy i słusznie. Jako że to jest pan lew dorób mu taką lwią grzywę, która doda mu powera i nie zapomnij o ogonie. Pozdrawiam
Napisano 5 Listopad 200321 l Modelik naprawde wysokiej klasy. Mam nadzieje ze poziom zachowasz do ostatniego...vertexa:) Te \"wciecia\" na srodku klaty sa zamierzone czy blad w siatce? Glowa wyglada teraz o wiele lepiej. Keep working.
Napisano 5 Listopad 200321 l Tak patrze i zauwazylem ze glowa przypomina tygrysa:). A na nogi to poczekam chociaz w czesci wymodelowane bo tak to ciezko cos powiedziec. Pozdro[piwo]
Napisano 6 Listopad 200321 l Teraz widzę, że na plecach trzeba go jeszcze podrzeźbić. W tej chwili to wygląda jakby miał plecak. Może jakieś delikate żeberkowanie (mięśniowe oczywiście). W zwierzęcej anatomii to już się całkiem nie wyznaję. P.S. wczoraj robiłem mojemu ludkowi naramienniki i w sumie teraz dopiero zobaczyłem, że twoje są o niebo lepsze; (
Napisano 6 Listopad 200321 l Modelik ino fajny. Proporcje tez gites moze glowa nieco zamala, ale moze tez to byc taki dezajn. Natomiast barki powinienes poprawic :)
Napisano 7 Listopad 200321 l nono az oniemialem rewelcja chodc ja bym pogrubil przed ramie bo ramie jest strasznie umescione, a przeramie mniej, spraia wrazenie jakby nie unioslo ramienia. przynajmniej na pierwszm rzucie z góry.
Napisano 9 Listopad 200321 l Coraz lepiej. Dlonie sa chyba zbyt masywne i palce za krotkie. Pozdro[piwo]
Napisano 9 Listopad 200321 l Ogolnie bomba ale palce (jak ktos zauwazyl) zbyt krotkie i zbyt grobe, takie sliczne paroweczki :)
Napisano 9 Listopad 200321 l rewelacja tylko nie jestem pewien do tego żłobienia na plecach nie jest za silne chodzi mi o to na łopatkach.
Napisano 9 Listopad 200321 l nie no, swietnie to wyglada. Byla kiedys taka gierka ZAGADKI LWA LEONA, czy to jakas inspiracja?? :D:D:D:D:D:D:D:D
Napisano 9 Listopad 200321 l Palce mogą być tylko paznokietki. To w końcu lew miał być. A na plecach to ten mięsień niby motyli wciąż zbyt okrągły (nadmuchany). Czekam na resztę.
Napisano 9 Listopad 200321 l praca budzi respekt...ale nie widze w niej wątku agresywności :) jakiś pazurków etc...ale faktycznie udał Ci się ten koteczek :) pozdrawiam i czekam na more...[piwo]