Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hi

blah blah blah...

CheerZZZ!!!

ups dopiero teraz zauwazylem ze pasek jest krzywo

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

hi

dzieki chociaz mi sie miesnie nie podbaja( no moze z pleckow jestem wmiare zadowolony)

dzis po poprawaialem pare rzeczy i dodalem jakies takie cos na przedramie ale nie chce mi sie narazie uruchamiac bestii moze potem pokaze co z tego wyszlo

zastanawiam sie jeszcze nad dlonmi czy zrobic ludzkie masywne palce HULK like czy bardziej na wzor kocich (co by odpadalo bo chcialem go wyposazyc w jakas katanke i brak kciuka wszystko psuje)

CheerzZ!!

Napisano

Hehe...ja tu wchodzę z myślą o Disney\'owsim lwiątku, a tu taki \"byczek\" ;)

Napawdę fajna praca...i już teraz tworzy mały klimacik ;)

Pozdr

Napisano
  • Autor

oj nie ma czasu nie ma

nie stety tylko tyle takie prowizoryczne nogi zeby bylo wiadomo na czym to ma wszystko stac :)))

blood_brother: jakies takie dziwne cos na prawym ramieniu to triceps tylko taki wynaturzony jak zreszta wszystkie miesnie a szyja jest brzydka bo poprostu jeszcze nie polaczona z reszta ciala:)))

no coz moze kolo weekendu uda mi sie to ruszyc

CheerzZ!!!!

PS: pozwalam sie przyczepic:))) do proporcji bo przyznam sie ze wszytko na oko

Napisano

mozesz kontynulowac, wielki brat jest pod wrazeniem :) mam nadzieje ze dorobisz mu kaloryfer na brzuchu no i po bokach takie miesnie ala bruce lee :P mam nadzieje ze wiesz o czym mowie bo z anatomii nie jestem orzel ;)

pozdrawiam

Napisano

Czad! Swietna robota. Oby wiecej takich, a mniej dretwych poja.... khm, wiadomo czego, bleh :P

Napisano

Świetny pomysł. Widzę że dół będzie zwierzęcy i słusznie. Jako że to jest pan lew dorób mu taką lwią grzywę, która doda mu powera i nie zapomnij o ogonie.

Pozdrawiam

Napisano

Modelik naprawde wysokiej klasy. Mam nadzieje ze poziom zachowasz do ostatniego...vertexa:)

Te \"wciecia\" na srodku klaty sa zamierzone czy blad w siatce?

Glowa wyglada teraz o wiele lepiej. Keep working.

Napisano

Tak patrze i zauwazylem ze glowa przypomina tygrysa:).

A na nogi to poczekam chociaz w czesci wymodelowane bo tak to ciezko cos powiedziec.

Pozdro[piwo]

Napisano

Teraz widzę, że na plecach trzeba go jeszcze podrzeźbić. W tej chwili to wygląda jakby miał plecak. Może jakieś delikate żeberkowanie (mięśniowe oczywiście). W zwierzęcej anatomii to już się całkiem nie wyznaję.

P.S. wczoraj robiłem mojemu ludkowi naramienniki i w sumie teraz dopiero zobaczyłem, że twoje są o niebo lepsze; (

Napisano

Modelik ino fajny. Proporcje tez gites moze glowa nieco zamala, ale moze tez to byc taki dezajn. Natomiast barki powinienes poprawic :)

Napisano

nono az oniemialem rewelcja chodc ja bym pogrubil przed ramie bo ramie jest strasznie umescione, a przeramie mniej, spraia wrazenie jakby nie unioslo ramienia. przynajmniej na pierwszm rzucie z góry.

Napisano

Ogolnie bomba ale palce (jak ktos zauwazyl) zbyt krotkie i zbyt grobe, takie sliczne paroweczki :)

Napisano

rewelacja tylko nie jestem pewien do tego żłobienia na plecach nie jest za silne chodzi mi o to na łopatkach.

Napisano

nie no, swietnie to wyglada. Byla kiedys taka gierka ZAGADKI LWA LEONA, czy to jakas inspiracja?? :D:D:D:D:D:D:D:D

Napisano

Palce mogą być tylko paznokietki. To w końcu lew miał być. A na plecach to ten mięsień niby motyli wciąż zbyt okrągły (nadmuchany). Czekam na resztę.

Napisano

praca budzi respekt...ale nie widze w niej wątku agresywności :) jakiś pazurków etc...ale faktycznie udał Ci się ten koteczek :)

pozdrawiam i czekam na more...[piwo]