ftorek Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 no wlasnie; zegarek - ale po mojemu - jeszcze dojdzie trawa, texturki (moze hdri jak sie naucze :) jakies pnacza itp. itd.
Batou Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Fajna praca. Nie rozumiem jej co prawda, ale podoba mi się. Tylko ta drabina taka dziwna. Na twoim miejscu dałbym ją drewnianą.
ftorek Napisano 4 Listopad 2003 Autor Napisano 4 Listopad 2003 no wiec drabina bedzie drewniana - taka jaka mial moj sp dziadek - czyli prosta sosna, rozcieta dokladnie na pol i polaczona szczeblami - taki jest plan, ale moze jeszcze ta drabine zmienie bo na razie mi tez cos z nia nie pasuje do konca ale nie wiem co... ale na razie zostaje taka...
Gość AcidBoyXL Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 kolejna ciekawa pracka.. uszanowanie :) czekam na updaty pozdro :) aaa .. miejsce gdzie jest przyoiety oasek do zegarka.. te preciki.. mozna by je troche pogrubic bo jakos dziwnie to wyglada jak na moje oko
Pablo Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 FTorek masz zadziwiajace pomysly...tak 3mac ! czekam na kolejne renderry:) pozdr
leander Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Ten zegarek nie ma tarczy i wskazówek. Poza tym ok. Poza tym żartuję :)
Daniel Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 oj wyobraźnie to ty masz wybójałą, a tak wogóle to podoba mi się.:)
Andree Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 no brawo pomyslu ,co do wykonania to nei watpie,ale pomysly masz IMO bardzo oryginalne :> [piwo]
Falcrum Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Ciekawe...tego jeszcze nie było...fajne ;) Czeam na następne rendey z postępów pracy Pozdr
Bacry Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Tak patrzę na tytuł i myślę sobie też bym zrobił zegarek, tylko tak inaczej. Wchodzę do środka no i .. tak już to zrobili. Może jeszcze jakieś rączki ze środka wystające. Brawo za pomysł.
Bacry Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 No w tym przypadku FOV nie jest konieczne a nawet by przeszkadzało.
Quadysz Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 zaj....sty pomysl, bardzo mi sie podoba, ja bym jeszcze dal albo szybke zegarka albo cala tarcze jako otwarta \"klapa\", no i zmienilbym drabine, jakos tak nie przemawia do mnie, bardziej bym tam widzial taka wmontowana w mur.. waiting for more :)
Rekomendowane odpowiedzi