Napisano 4 Listopad 200321 l no wlasnie; zegarek - ale po mojemu - jeszcze dojdzie trawa, texturki (moze hdri jak sie naucze :) jakies pnacza itp. itd.
Napisano 4 Listopad 200321 l Fajna praca. Nie rozumiem jej co prawda, ale podoba mi się. Tylko ta drabina taka dziwna. Na twoim miejscu dałbym ją drewnianą.
Napisano 4 Listopad 200321 l Autor no wiec drabina bedzie drewniana - taka jaka mial moj sp dziadek - czyli prosta sosna, rozcieta dokladnie na pol i polaczona szczeblami - taki jest plan, ale moze jeszcze ta drabine zmienie bo na razie mi tez cos z nia nie pasuje do konca ale nie wiem co... ale na razie zostaje taka...
Napisano 4 Listopad 200321 l kolejna ciekawa pracka.. uszanowanie :) czekam na updaty pozdro :) aaa .. miejsce gdzie jest przyoiety oasek do zegarka.. te preciki.. mozna by je troche pogrubic bo jakos dziwnie to wyglada jak na moje oko
Napisano 4 Listopad 200321 l FTorek masz zadziwiajace pomysly...tak 3mac ! czekam na kolejne renderry:) pozdr
Napisano 4 Listopad 200321 l no brawo pomyslu ,co do wykonania to nei watpie,ale pomysly masz IMO bardzo oryginalne :> [piwo]
Napisano 5 Listopad 200321 l Ciekawe...tego jeszcze nie było...fajne ;) Czeam na następne rendey z postępów pracy Pozdr
Napisano 5 Listopad 200321 l Tak patrzę na tytuł i myślę sobie też bym zrobił zegarek, tylko tak inaczej. Wchodzę do środka no i .. tak już to zrobili. Może jeszcze jakieś rączki ze środka wystające. Brawo za pomysł.
Napisano 5 Listopad 200321 l zaj....sty pomysl, bardzo mi sie podoba, ja bym jeszcze dal albo szybke zegarka albo cala tarcze jako otwarta \"klapa\", no i zmienilbym drabine, jakos tak nie przemawia do mnie, bardziej bym tam widzial taka wmontowana w mur.. waiting for more :)