Raziel Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Witam, oto moja 1 z 1-wszych prac, postanowilem zrobic sobie pistoleta, jestem bardzo poczatkujacy, wiec podajcie swoja opinie i czy najwyzej mozna by bylo cos zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Obrazek bysmy prosili. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 chyba jestem ślepy.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 Czekamy...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raziel Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 eee no cos mi sie zwalilo, narazie dąze do rozwiazania problema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raziel Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 Nareszcie udalo sie problem rozwiazac, obrazek ogladacie dzieki kiperowi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 hmm troche zamazny ten render i troche daleko kamera jest wiec nie widac za duzo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 Pokaż go może z jakieś innej strony daj jakieś światełko, może jakieś cienie no i trochę większy obrazek wtedy możesz liczyć na jakąś konstruktywną krytykę jeśli chodzi o model, bo narazie nie wygląda to nawet na model 3D. :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raziel Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 ok, oto inny obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raziel Napisano 6 Listopad 2003 Autor Share Napisano 6 Listopad 2003 czemu nikt nie odpowiada? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 6 Listopad 2003 Share Napisano 6 Listopad 2003 A gdzie tu jest lufa? Czy ty go przypadkiem nie powiększyłeś w PS. A i jeszcze jedno. Jak zwyczajnie pokazujesz model, to jak model jest ciemny, nie pokazuj go an ciemnyym tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 textura chwytu i czesci gornej z lufa powinna miec jak nie jednolity to przynajmniej pasujacy kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość davros Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 textury to glowny zarzut. no i pytanie - czy tam jest przekroj lufy? bo chyba widze pocisk?? i faktycznie przydaloby sie to jakos lepiej oswietlone, zeby bylo widac szczegoly pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 koniecznie zmien materialy i czy on nie jest czasem za plaski?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerrah Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 1. To chyba jest pistolet dla leworecznych? Bo nie widze tu przelacznika fire/safe, ani do zwolnienia magazynka.. 2. To nigdy by nie strzelilo :P 3. Spust za gruby i ogolnie zbyt kwadratowy. 4. Jakos te tekstury mi sie srednio podobaja. 5. Co to jest to zolte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 wlasnie- jesli to zlote to kula to trza sie dlugo namyslec... mnie sporo zajelo zrozumienie coz to za zolta kupka na tym pistolecie. generalnienie bede pisac wiecej bo sie zgadzam tu ze wszystkimi opiniami, wiec po co powtarzac wszystko:P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi