Dragon Heart Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 Witam będę uczestniczył w BITWIE poraz pierwszy. Długo się zastanawiałem nad konceptem i naraze wymyśliłem coś takiego "Jaki wielki jest ten świat, a jakże potężna matka natura, nic jej się nie oprze. Nawet NAJWIĘKSZE na świecie drzewa - sekwoje - powaliła, nawet dinozaury - największe stworzenia jakie chodziły po naszej planiecie - nie mogły przetrwac kataklizmów jakie zesłała na nich Matka natura, a jednak nie wszytko stracone, życie zawsze znajdzie wyjśćie!!! Najmniejsza, a zarazem i najpiękniejsza rzecz na świecie przetrwała te ciężkie próby i to ona stanie się początkiem przyszłego życia na ziemi, bo prawdziwa siła drzemie w pięknie!!!" Chciałem pokazać, że to co jest silne i duże nie znaczy wcale że jest piękniejsze i lepsze od rzeczy małych, czyli jak to widać na kocepcie (nie wiem czy widać bo troche za małego tego kwiatka namalowałem) wszystko zostało zniszczone a kwiatek z motylkiem przetrwali. Rysunek malowałem w pośpiechu dlatego brak na nmim jeszcze paru szczegółów. No ale koniec gadania biorę się do pracy !!!
Master Kiełbaster Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 tylko nie kwiatek po raz enty.... :P
Levus Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 Jakaś taka ta różyczka masywna... I płatki do poprawy raczej. Róża ma takie wywinięte chyba.. tylko nie kwiatek po raz enty.... :P Ale kwiatki ładne są:D
Dragon Heart Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 Niestety ale to nie jest róża kolor płatków jest zupełnie przypadkowy:D
KoMic Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 nom, jesli chodzi o siatke to przeerost tresci nad forma, mozna spokojnie zjechac do 20% tego a i tak nikt nie zauzywazy. Pozatym zmienil bym kadr teraz jest zupelnie bezsexu. niby temat pracy znajduje sie gdzies na samym dole, bezesns, Polecam zrobienie jesli juz ujecia z perspektywy zaby, tak aby kwiat z motylem byl na calym kadrze a wulkan itp bajery w tle, powinno byc lepiej, pozdro
Dragon Heart Napisano 18 Marzec 2007 Autor Napisano 18 Marzec 2007 Ja wiem że tego nie widać na koncepcie bo się spieszyłem z obrazkiem.
Intervain Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 mi sie kwiatek bardzo podoba [tadzio przeciez tam jest wersja low poly obok :cool:]! jedyne co by mu pomoglo troche to wywinac niektore platki bardziej na zewnatrz w strone kamery, zeby widz mogl sobaczyc kwiatek lepiej... tak trzymac!
Dragon Heart Napisano 19 Marzec 2007 Autor Napisano 19 Marzec 2007 Intervain: dzięki, a o płatkach jeszcze pomyśle XD KoMic: jak już mówił Intervain z prawej strony masz wersję low poly :P Lewus: Ten kwiatek to niestety nie jest róża ^-^ (wszelkie podobieństwo całkiem przypadkowe jest) A oto co ostatnio wyskrobałem: Narazie to wszystko i tak mniej więcej będzie wyglądała cała scenka :)
ferni Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 wydaje mi sie ze przy takiej grubosci łodygi pak powinien byc znacznie wiekszy, a przy takim widoku jakie masz tp przekrec liscie bo ich wogólw nie widac
ndru_w Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 Dokładnie liście nie widoczne i główna część kwiata powinna być większa... choć ja tam się na kwiatkach nie znam więc może poczekajmy na specjalistę ;) Pozdrowionka
Dragon Heart Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 Oto jedno z moich drzewek, które będą występowały w mojej scenie (jeszcze bez tekstur): A tutaj siateczka:
Eden-3d Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 to drzewo jest juz skonczone? dziwne troche ,popracuj jeszcze nad nim ,,pozdro
Dragon Heart Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 Nie skończony jeszcze nie jest a więcej gałęzi i tak nie będzie miał poniewać jest to zniszczone drzewo przez wiatr ma połamane gałęzie.
Dragon Heart Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 Pobawiłem się trochę teksturkami i dodałęmn pare gałęzi, oto screen:
Rekomendowane odpowiedzi