Madison Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 http://ff0000.com/universe/ Podaję linka do strony, na której jest możliwość czatowania, ale w sposób bardziej ciekawy niż standardowo. Ciekawą rzeczą jest wymiana danych na stronie i swoją drogą jestem ciekaw jak to zostało zrobione. Mam nadzieję, że stronka zainspiruje wielu z Was do tworzenia tego typu rzeczy. Pozdrawiam i życzę wysokich inspiracji.
oskar_h Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 szczena mi opadla... naprawde swietna stronka...
Sebastian Ozga Napisano 21 Maj 2007 Napisano 21 Maj 2007 Niesamowita, mają ludzie pomysły. Oby więcej takich.
miriam Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 Fajna stronka, ciekawy mroczny klimacik :D. . . hehe
voodoo_Dancer Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 genialne, siedze juz tam ponad pol godziny choc od dawna nie odwiedzam chat'ów :)
biszkopte Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 masakryczne...!!primo gusta i kiszona kapusta!! niesamowite co ludzie wymysla:D:D:D
Rekomendowane odpowiedzi