tymko Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 następne wzmagania. Być może kciuk wydaje się za duży. Od jakiegoś czasu oglądam tą swoją rękę i widzę jakiś taki duży ten kciuk. Powinienem chyba już zakończyć. Dzięki wszystkim za pomoc, ciesze się że tak chętnie ją niesiecie. Czasem ciężko samemu zauważyć swoje błędy. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających ten wątek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 dla mnie zmiana swiatła w kulce na ciemne było bardzo dobą decyzją, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Jak dla mnie chyba najlepsza praca. Taka czysta w przekazie, klasyczna i nie splamiona komercją. Gratuluję Cierpliwości i życzę powodzenia. Ale kciuka mógłbyś zmniejszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 no dobra posłuchałem się. Wy patrzycie świeżym okiem więc widzicie więcej. Dzięki Wielkie! trochę zmniejszyłem. Rozmazało mi się coś ale to poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Kawał dobrej roboty Tymko.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Trochę Was przyzwyczaiłem do oglądania lewej ręki. Teraz trochę prawej. Ta wersja czytelniej wyraża uniesienie i ofiarowanie więc raczej tak zostanie. Natomiast jestem ciekaw Waszego zdania. Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 ja sądzę, że to nadal jest lewa ręka tylko ją odwróciłeś. :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 no pewnie ze ja obrocil:D ale lewa lepiej wygladala jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 jeśli chodzi o gest ofiarowania to rozwierające się palce w kierunku od lewej do prawej strony sugerują bardziej otwieranie dłoni. Skos w od dołu do góry w prawą stronę też bardziej oddaje unoszenie się. Stąd ta zmiana. Doradźcie coś bo już sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 kulka trochę za matowa czy ja mam monitor brudny? ...tak wtrąciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 przy kuli nic nie zmieniałem, natomiast to odwrócenie sprawia że inne elementy wychodzą na pierwszy plan i kula wydaje się bardziej matowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 teraz jest lepiej.znacznie.pozatym mamy poniękąd odpowiedz dlaczego kciuk wydawał sie za duzy -był w lewej czyli lżejszej częsci kompozycji (odwołuje sie do szkolnych zasad planowania przestrzeni) jego masa i mocne swiatło kontrastowało z lewą przestrzenią i dlatego wzmocniło jego postrzeganie.teraz kierunki sa tez ok. A więc podsumowując ,z tego co wiem z teorii widzenia ,to prawa strona cięzka lewa lzejsza.Gora lżejsza dół cięzki,a więc przekątne też sie zaczynają liczyc-czyli dół lewej strony może być troszeczke może cięzszym odpowiednikiem góry prawej stony,natomiast dróga przekątna to zupęłne przeciwienstwa i cały sęk tkwi własnie w tym.Może komuś sie wydawac ze bzdury gadam,ale ponieważ sie znamy osobiście mysle że Ty wiesz doskonale o czym mówie.Jest znacznie lepiej.Jakbyś mógł to pokaż jeszcze jak to w całym kadrze siedzi .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 Wstawiam końcową wersję: większą wersję wstawiłem w 1 poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 dla mnie jest si :) teraz wystarczy Ci tylko czekac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 o stary - piekna robota - domagam się "making of" włoski na ręce super, ręka też - chciało by sie powiedzieć genialna tekstura- powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Zrobię. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 sliczne kolory:) bardzo fajnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Bardzo ładne :) gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 praca naprawde piekna, fajnie wyszla p.s ty to chyba lubisz rysowac dlonie co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Grudzien- lubię- jest to dobry materiał do studiowania a także za pomocą dłoni można wiele wyrazić. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Piekne kolory...jest ich tam bardzo duzo i za to cenie ta pracke najbardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Gratuluję strony głownej na 3dtotal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi