little-ninja Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 i updejcik;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Little-ninja bardzo mi się podoba, ale tylko wersja 3 kolorowa ;). Pamiętaj że ten dział to nie WiP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 wiem...ale myslalem ze juz go nie bede tykal...i tak jakos poszlo wiec wrzucilem ;) pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 little-ninja: updacik naprawde fajowy!! ufuk: podoba mi sie, tylko jakims narzedziem bardzo \"wysuszyles\" calosc, skora wydaje sie szorstka. Przez ten efekt jest tez troche plasko, niesmialo proponuje wiecej nasycenia, kontrastu. mnemon: gdzies sie zapodzial drugi szkic z aury ;) fajny byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 \" beer, gimme beer \" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 mw4d, misiekhc dzieki :) tiger1313 ten facet na ostatnim obrazku wyglada jakby byl gruby. nie to zebym sie czepial, ale on na prawde wyglada na grubasa. serio. nie to zebym zmyslal. zapytaj sie kogos postronnego. naprawde on wyglada jak jakis grubas... serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 kengi ten to wyglada jak wyciagniety z teledysku parabola toola, dajesz rade grubas? pfffff, chyba grubasa nie widziales... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 to jeszcze takie cos mnie falloutowe tu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 i speedzik na dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Coś ode mnie na wielki powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geminus Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Little-ninja updejcik super, misiekhc speedy coraz lepsze, ile czasu zajęły Ci ostatnie dwa?(ładne światełka) kengi to chyba nie jest jedna z Twoich wizji bohatera książkowego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 ok po 20 minut ostatnie dwa, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 leander dzieks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 wreszcie nie musze dziergac myszką ja dla odmiany :) (ok 20min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CIEKAWSKI Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Tomur: sliczny ten samochodzik.. ja jakos nie umiem bryk rysowac:( szkoda tylko ze to cos żółte wcisnołeś nad dachem i ten napis pod spodem.. troszketo psuje calosc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 śniło mi sie to dwa dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Sni mi sie od dziecinstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CIEKAWSKI Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 DruG: To Tobie się maży szczeniaczek?? :) oDD: To ciekawy miałeś sen.. mocno ponury... ale pracka jest fajowa.. ma klimacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 ciężkie sny macie:) Drug to hart jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 nic wesolego ostatnio :( i dlatego clown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 misiekhc = wypas na MAX`a :-D! pracka strasznie ale to strasznie wypasiona! wiecej takich:-D Pozdro for All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 dzieki,... zmaszczone: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 coraz lepsze wizje masz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Znaczy ze zmieniamy kanon z wojownikow na wizje i iluzje :). Cos ostatnio fajnie to wyglada jak wszyscy podązają jednnym tropem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 roza dla ukochanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 idzemy na spacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geminus Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Misiekhc królujesz. Clown super. Za sny się nie biorę bo mi warsztatu nie staje. Powolutku się uczę. Bez referki.Ok.20min. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 thx, ...moja dekadencja. no ref, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 i jeszcze w sprawie spacerów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 misiek speednij dla odmiany cos kompletnie bez czerni, dżefko całkiem ok. odd, świetne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 misiekhc: no dajesz ostro czadu ostatnio! Ciekawy sobie styl wyrobiles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 odd ... spacerek zajebisty. \'kto wyskoczy, no kto?!\' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 ja wyskocze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Revenge of the French Cook! La suuup uit aaaaa...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Tym razem kotek nie kanarek? widać że upodobania francuskich kucharzy zmieniąją się z dnia na dzień... chylę głowę nad waszymi pracami, świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 polecam malutki, zupelnie darmowy, programik malarski, artrage... mocno symuluje tradycyjne techniki. nawet jest kubek wody, ktora sie brudzi (!sic): http://www.ambientdesign.com/artrage.html artrage\'a zastosowalem ponizej, jednak nie wytrzymalem i musialem go wrzucic do shopka, a tam niewiele zostalo z oryginalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 sijun zaraża ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Chinska kuchnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 artrage jest arcy przyjemniutki ale na dluzsza mete bez mozliwosci ustawienia sobie palety (eyedropper) i bardziej precyzyjnych narzedzi to nie da sie w nim nic konkretnego zrobic - szkoda. W kazdym razie do podkladzikow do szopa sie swietnie nadaje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Nienawidze Cie Rafale W. Z zazdrosci, szczerze Cie nienawidze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 > Nienawidze Cie Rafale W. Z zazdrosci, szczerze Cie nienawidze. A o co chodzi? To dziewczyna Biglebowskyego? No to.. tez zazdroszcze.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 A ja sie odstresowuje farbkami... A co, nie wolno mi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 artrejdżowski rysuneczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 to do takiej prezentacji malej musi byc jeszcze miejsce na tekst i okno dlatego bedzie tyle miejsca po jednej stronie, do 7 rano chce zrobic okolo 9 i jeszcze to poskladac jakos, anyway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 zaczolem okolo 10 dlatego mam juz 4 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 potworek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 a tak z rana bede wygladal, szoda ze nie mam takiej czapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 bondz jak wóda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 go oDD go!! :) Niesamowite prace. lusterko + moja proba w artrage: Najfajniejszy jest odglos wody przy moczeniu pedzla. Niezle podbija \"grywalnosc\" programu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 hehe rycerz; w sumie jak tak sie zastanowic to tylko jedno tlo mi zostalo narazie reszte za pare dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi