Napisano 10 Sierpień 200618 l w ramach prakty z anatomii i kolorków ;), Fajne pracki chopaki :] . . .
Napisano 12 Sierpień 200618 l wymiatacie :D ode mnie takie cus...troche jeziorko jest za jasne tak mi sie wydaje :D pozdro
Napisano 13 Sierpień 200618 l czesc wszystkim, dawien dawno mnie tutej nie bylo ;) leszke_Lenia: tam pare rysunkow wczewsniej to sa gwiezdne wrota? :> a tutaj taki pol godzinny speed ;F
Napisano 13 Sierpień 200618 l Sammael_at- nie są a miały byc :) ale nie wyszło i pozostawiłem takie jak widac...
Napisano 14 Sierpień 200618 l sammael_at-hehe niezla mina :D leszke_lenia- ciekawey klimacik kipalol-cooool , widze jakies bajeranckie kolorki :D robilem to jakis czas temu i juz nawet nie pamietam czy wrzucalem (raczej nie, ale glowy nie dam :D ;) pozdro
Napisano 15 Sierpień 200618 l Witam na forum :) To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. ołówek >> skan >> PS :)
Napisano 21 Sierpień 200618 l napackane olowkiem, zdjecie kamerką ;p i zmazalem kratki z zeszytu fotoszopem tez będe takim naukowcem noszącym czapke-pilotke z okularami jak słoiki i klonującym w zaciszu labolatorium to czego inni nie sklonowali ale najpierw... to zdać komisa musze a niektorych to wooow podziwiam tzn wszytskich ;)
Napisano 22 Sierpień 200618 l fajne pracki @Łukasz przydałby się jakiś ork z pochodnią na pierwszym planie @grim666 a ta pani mogłaby rozchylic usta w trwodze
Napisano 25 Sierpień 200618 l tak pisze zebyscie nie zapomnieli ze istnieje :P fajne pracki wrzucacie ;-)) pozdrawiam wszystkich ;* update 13:12, dnia nastepnego ;)
Napisano 26 Sierpień 200618 l leszke_lenia: fajne, tylko to jest mezczyzna czy kobieta? :D takie cus na dobranoc: