Napisano 28 Czerwiec 200420 l Teraz moje... Co prawda czuję się nieco przyćmiony przez Tigera ale co tam:)
Napisano 28 Czerwiec 200420 l tiger befsztyku klopsiku paruwko shaboszczaku yyy wczoraj postanowolimem ze bedzie jeden speed dziennie , po numerze 2 widac ze bedzie ciezko
Napisano 29 Czerwiec 200420 l Ten niewidomy ma bardzo ładne usteczka:) oDD- fajne są te twoje speedy... Też postanowiłem że będę machał codziennie. A propos w czym robisz??W Painterze??. Pozdrawiam [Wyedytowany dnia 29-6-2004 > Carioca]
Napisano 29 Czerwiec 200420 l czasami bazgram sobie po gazetach... a to druga czesc mojego komiksu psychologicznego. link do pierwszego, dla tych co nie pamietaja: http://kamrowski.pl/krzysiek/current/forums/cyber_01.jpg [Wyedytowany dnia 29-6-2004 > kengi]
Napisano 1 Lipiec 200420 l Widzę że nikt nie pokwapił się żeby pospeedować. Dobra! To jeszcze raz ja, troszkę podobnie ale inaczej :))))) [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > Carioca]
Napisano 1 Lipiec 200420 l no to ja teraz zapodam moje wypocinki :-) taki 1 h speed:-) bylo by szybcjej ale moja cierpliwosc do mychy juz powoli sie konczy:-( :-D \"Carioca\"fajne pracki maja jakis fajny klimat. fajniejsze by byly jak bys dodal jakis szczegulikow:-) skrobisze je na tableciku??? Pozdrowinka for all :D
Napisano 2 Lipiec 200420 l Czysta amatorka ... rysowac kazdy moze tro .... -= http://www.styh.prv.pl =- [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Styho]
Napisano 2 Lipiec 200420 l kupilem sobie skaner, nareszcie :). bilal hommage [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > kengi]
Napisano 2 Lipiec 200420 l Pare potrzaskanych twarzy na szybko ... [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Styho]
Napisano 2 Lipiec 200420 l no i co obiecywalem i kicha nawet numeru trzy nie zrobilem damn. tygrys a te biale plamy to po czym ? :P do malowania uzywam photoshopa tylko , ktos pytal.
Napisano 3 Lipiec 200420 l odd swietny goblinek, charakterny. franek niechcacy wyszedl z mojej glowy, a mial siedziec cicho i sie nie wychylac...
Napisano 3 Lipiec 200420 l kengi, oDD: pikne. carioca: tez fajne w wiekszosci moje slabiutkie, bez ref
Napisano 4 Lipiec 200420 l leander, ciekawe graficznie. fajny kontrast miedzy ostra spluwa a plynna twarza. sangwina + photoshop, a wiecznie ruchomy siedmioletni braciszek...
Napisano 5 Lipiec 200420 l tiger: a akryle juz Ci sie skonczyly? ;) Prok.... khm.. Krzychu, rzadzisz chlopie :)
Napisano 5 Lipiec 200420 l Kryle niet, koncze projekty i smigam do piwnicy po dechy :) A ołówki to podstawa, musze nauczyc sie rysowac w koncu :)
Napisano 6 Lipiec 200420 l leander: super autoportret:D. A propos co ty ćwiczysz?? Tiger: wygląda trochę jak człowiek z Cromanion- ma za duży łuk brwiowy, ale tak ogólnie to nawet orajt. Widzę że nikt nie połasił się aby oceniać moje koncepciki, więc będę zamieszczał tutaj. [Wyedytowany dnia 6-7-2004 > Carioca]
Napisano 6 Lipiec 200420 l Wysłane przez Carioca (...) A propos co ty ćwiczysz?? @Carioca, zapisalem sie na Sportowe Forum Dyskusyjne i tam tez maja dzial ze speed-ami ..i innymi takimi... Udzielam sie regularnie i efekty widac ;) Co do konceptow, mozesz sprobowac wrzucac swoje tutaj: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11602 @Tiger - nice sketch ciag dalszy z serii \"pij mleko\" [Wyedytowany dnia 6-7-2004 > leander]
Napisano 6 Lipiec 200420 l Kuuurrcze!! też tam kiedyś się udzielałem:D. Trenuję gimnastykę sportową i dlatego pytam. Mam furę kumpli którzy trenują sporty walki (też kiedyś trenowałem epizodycznie 4,5 roku) Widzałem twój fotomontaż no i tam napisałeś że to ty w nocniku i z rękawicami:D(wypasiony zresztą- pokazywałem kumplom w robocie to byli zachwyceni). Pozdrawiam! [Wyedytowany dnia 6-7-2004 > Carioca]
Napisano 7 Lipiec 200420 l Myślałem że nie zdążę, ale udało mi się coś wydusić na pół godziny przed wyjściem do pracy:)
Napisano 8 Lipiec 200420 l > Trenuję gimnastykę sportową i dlatego pytam Carioca: a ciagle trenujesz? Jakos powaznie? Ja trenowalem jako dziecko przez 3 lata i jestem pewny, ze nie ma bardziej wymagajacego sportu. Hardcore, chyba, ze jakas sekcja bardziej hobbystyczna.. @littleninja.pl: post more you dog ;) moja wizja ze sklepu miesnego (z lenistwa bez wspomagania sie jakimis referencjami co odbija sie w anatomii): [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > leander]
Napisano 8 Lipiec 200420 l Nie nie :) Ten sport to rzeczywiście niezły hardcore, ale ja się nie wpuszczam tak bardzo . Trenuję już ok. 5 lat i robię to rekreacyjnie. Właśnie tak powinno się uprawiać sport bo daje więcej radochy. Kuuuurde nic nie udało mi się wczoraj......zmalować:(. Za to dzisiaj zrobię dwa i wrzucę jutro:)
Napisano 8 Lipiec 200420 l kurcze leander coraz bardziej odjezdzasz ...podoba mi sie no i szkoda ze ta jedza nie ciagnie jakis zwlok ...dog heh
Napisano 8 Lipiec 200420 l little fajne, mało wyraźne miejscami. I portrecik, rys przed lustrem, ziemnikaki mi sie przez to w kuchni popalily :) [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > Tiger1313]