Gość User190 Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 interpretacja dowolna :-) ale teraz dopiero widzę, ze to straszna kicha :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 (abstrakcja)-15-20min pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 40 minut .prosze o kilka zdań krytyki.Śmierć z natury swojej nie żebrze ale nie wiadomo co będzie gdy ludzie wynajdą na nia lekarstwo he he.tytuł brzmi "Śmierć prosi o ofiarę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 fajne ślipka rybie maja twoje postaci a i klimacik niczego sobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 Wyrwałem dzisiaj zęba - za bardzo boli, żeby sie skupić na modelowaniu, więc następny speedzik :) 20 min, PS7 + O'Pen XXL Btw. piesek mi sie bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 Antos, calkiem fajne :) sly - super, bardziej "rough" niz ostatnie tendencje na speedach szybka podmalowka pracy olowkowej z watku [url=http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=5698&page=10&pp=15]anatomii[/url] ladne paznokcie to podstawa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Wakacyjna przygoda: Painter 8 - 45 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 15/20 min Painter 8 + Wacom Graphire 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 dodle z autokaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 Tiger - jak juz mowilem - fajne dodle! A w drodze powrotnej autokarem nic nie narysowales? tym razem tylko tablet: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 tym razem standardowy ołówek:D podczas oglądania olimpiady (już w trakcie robienia mid-poly - ograniczenie:10 000 ). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 Czolem wszystkim.Moj pierwszy raz tutaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 16 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2004 tam pania z pejczykiem bys dal, nie tego smutasa:) ( ale tez fajny ) Edited: O Tig, olowek w prezencie urodzinowym dostales:)? ale fajne, rob wiecej takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 big: racja, trzeba postraszyc troche pania z pejczykiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 pani z pejczykiem swietna, chyba wrzuce na pulpit bo mam niedosyt czerwieni Smok. I tak mi nie uwierzycie, ale bez referencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 hmm.. rozumiem że kupiłeś lustro... pani z pejczem... - ufff.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 Poziom ostatnich 6 speedów powala - ge nia lne!! Chciałbym tak umieć ;( Smoczek troszkę słabszy.. ale niech będzie, że też jest ql :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 16 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2004 sly.... Twoj speed... Co ty zrobiles z Psycho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 Ork w tatusiowej zbroi tak dla DSG i odprężenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 rozsierdziony ja. bo mi komórę walneli. co za kraj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 prawie jak Wolverine (czy jak mu tam).... z "X man" ładnie.... szkoda trochę telefonu...- inspirujące przeżycie pozdrawiam (Big - zepsuł się Dozownik Karmy mojej konstrukcji)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 A oto moj speedzik. 30min w ps7. Hehehe fajna pracka Smart. Jakze wysmienicie oddaje 'lekkie' wq*****:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 zaczalem rysowac drzewo i takie cos wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 @leander - W sumie wszystko konczy sie na "drzewie zycia". Uzywales moze przy tym Paintera 8?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 Tomur: nie, to tylko photoshop tzw 'pic to post', jak mawiaja prawdziwi spidpejtingowcy. Tez photoshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 tomek ty oszuscie ;> taki kolejny speed dodle, nie skonczony przez upały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 cienki ze mnie malarz, ale postanowilem cwiczyc.. wkoncu rysowanie to taka sama umiejetnosc jak gotowanie.. wystarczy chciec i cwiczyc.. CHYBA :D a to mi sie przypaliło... nie smiejcie sie głośno :P spd 10min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 tutaj taki olimpijski akcencik... (15-20 minut) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 drugi speedzik moze 30 minutowy, rysowany z referencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 i ostatni jakies 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 2h z wykorzystaniem zdjecia.... Niewiem czy powinno pojsc do fotomontazy, czy tu - wogle nie wiem czy to speed :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 @Deus - To takie Matriksowe jest :) Ze zdjeciem czy bez mi sie podoba, chociaz niechcialbym by moje dziecko czgos takiego doswiadczalo brrr. @Tiger1313 - Czyzby to byl autoportret? Calkiem fajny szkic, mozesz zdradzic material na ktorym rysujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 Kilkanascie minut w ps. Troche za bardzo rozdzialke zmniejszylem i wyglada nienajlepiej. No i dosyc za duzy pien w stosunku do korony... ale s**** na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 @lumaq - Drzewo zycia ? Proponuje podpatrzec pracki Tigera lub obejrzec "Krola lwa" i zrobic zrzut z ekranu tam sa fajnie rysowane drzewka. Powodzenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 da, czy nie da? a jednak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 Hahahahaaaa ;'-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 lumaq nie ma to jak beztroskie podejscie ha aha haa haha haaaa zastanawialem sie jak wyglada moloch na kiblu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 Strejndż. To jest moloch na kiblu czy jakas kokainowa wizja??:P Boje sie tej pracki. O boze, ona mnie nie lubi. AAAaaa....... Zabierzcie ja, zabierzcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piteren Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 Hej Postanowiłem coś namalować, eto pierwsza rzecz jaką namalowałem komputerkowo. fotoszop + graphire. ok 40min. bazowałem na zdjęciu z wakacji. głownie zabawa z kolorami. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 Fajne piteren, widac wprawe "nie-komputerkową" :) Osobiscie zrezygnowalbym tylko z obrysu z lewej strony lewej dloni. Postac ladnie wspolgra ze swiatlem az do tego momentu. na podstawie Batman/Sedzia Dredd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 Bardzo fajne pracki leander.. gratuluję!! Z postu na post widać, ze idzie Ci coraz lepiej.. Ja tymczasem zamieszczam kolejne speedziki z cyklu uczymy się rysować na tablecie :) Przekichane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piteren Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 musiałem poczekać, aż mi się aparat naładuje (ok 1h :) teraz idę postrzelać jakies fotki, bo pogoda ładna. Leander> poprawiłem tą rękę, wogóle była jakaś taka niekształtna. jest dużo lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 tomur, jakby Ci to... no kartka papierowa + troche sie to poszorowało miedzy kartkami :] piteren uwazaj na przepalone/ przesycone barwy, to czasem szkodzi. tomek to autoportret? :D mowiles ze masz duzo pracy i nie masz czasu pic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 leander jak zwykle swietnie :) po dluzszej przerwie cos naskrobalem w ramach rozgrzewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 Świetny rysunek,eol.ile czasu ci zajęło stworzenie takiego cudeńka? Po przekręceniu o kilkadziesiąt stopni w prawo widać zaburzenia twarzy tego amanta. Ale kolorki malina:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 a to moja piętnasto no może dwudziestominutówka .chodziarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacuś Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 asfalton: ten watek ma 5 gwiazdek o ile dobrze patrze... to chyba zobowiazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 zaraz siadam do tradycyjnych mediow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 tiger - tomus pije w czasie pracy, tylko sie tym nie chwali :D smart - proporcje kwicza ale temat jak najbardziej aktualny;) asfalton - nom, moglbys sie bardziej postarac chlopie tomur cos nie tak w pracy ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi