Napisano 13 Sierpień 200420 l interpretacja dowolna :-) ale teraz dopiero widzę, ze to straszna kicha :D :P
Napisano 13 Sierpień 200420 l 40 minut .prosze o kilka zdań krytyki.Śmierć z natury swojej nie żebrze ale nie wiadomo co będzie gdy ludzie wynajdą na nia lekarstwo he he.tytuł brzmi "Śmierć prosi o ofiarę"
Napisano 13 Sierpień 200420 l Wyrwałem dzisiaj zęba - za bardzo boli, żeby sie skupić na modelowaniu, więc następny speedzik :) 20 min, PS7 + O'Pen XXL Btw. piesek mi sie bardzo podoba :)
Napisano 13 Sierpień 200420 l Antos, calkiem fajne :) sly - super, bardziej "rough" niz ostatnie tendencje na speedach szybka podmalowka pracy olowkowej z watku [url=http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=5698&page=10&pp=15]anatomii[/url] ladne paznokcie to podstawa ;)
Napisano 16 Sierpień 200420 l Tiger - jak juz mowilem - fajne dodle! A w drodze powrotnej autokarem nic nie narysowales? tym razem tylko tablet:
Napisano 16 Sierpień 200420 l tym razem standardowy ołówek:D podczas oglądania olimpiady (już w trakcie robienia mid-poly - ograniczenie:10 000 ). :)
Napisano 16 Sierpień 200420 l Autor tam pania z pejczykiem bys dal, nie tego smutasa:) ( ale tez fajny ) Edited: O Tig, olowek w prezencie urodzinowym dostales:)? ale fajne, rob wiecej takich.
Napisano 16 Sierpień 200420 l pani z pejczykiem swietna, chyba wrzuce na pulpit bo mam niedosyt czerwieni Smok. I tak mi nie uwierzycie, ale bez referencji
Napisano 16 Sierpień 200420 l hmm.. rozumiem że kupiłeś lustro... pani z pejczem... - ufff.... pozdrawiam
Napisano 16 Sierpień 200420 l Poziom ostatnich 6 speedów powala - ge nia lne!! Chciałbym tak umieć ;( Smoczek troszkę słabszy.. ale niech będzie, że też jest ql :)
Napisano 18 Sierpień 200420 l prawie jak Wolverine (czy jak mu tam).... z "X man" ładnie.... szkoda trochę telefonu...- inspirujące przeżycie pozdrawiam (Big - zepsuł się Dozownik Karmy mojej konstrukcji)...
Napisano 18 Sierpień 200420 l A oto moj speedzik. 30min w ps7. Hehehe fajna pracka Smart. Jakze wysmienicie oddaje 'lekkie' wq*****:D
Napisano 19 Sierpień 200420 l @leander - W sumie wszystko konczy sie na "drzewie zycia". Uzywales moze przy tym Paintera 8?.
Napisano 19 Sierpień 200420 l Tomur: nie, to tylko photoshop tzw 'pic to post', jak mawiaja prawdziwi spidpejtingowcy. Tez photoshop.
Napisano 19 Sierpień 200420 l tomek ty oszuscie ;> taki kolejny speed dodle, nie skonczony przez upały
Napisano 19 Sierpień 200420 l cienki ze mnie malarz, ale postanowilem cwiczyc.. wkoncu rysowanie to taka sama umiejetnosc jak gotowanie.. wystarczy chciec i cwiczyc.. CHYBA :D a to mi sie przypaliło... nie smiejcie sie głośno :P spd 10min.
Napisano 20 Sierpień 200420 l 2h z wykorzystaniem zdjecia.... Niewiem czy powinno pojsc do fotomontazy, czy tu - wogle nie wiem czy to speed :D
Napisano 20 Sierpień 200420 l @Deus - To takie Matriksowe jest :) Ze zdjeciem czy bez mi sie podoba, chociaz niechcialbym by moje dziecko czgos takiego doswiadczalo brrr. @Tiger1313 - Czyzby to byl autoportret? Calkiem fajny szkic, mozesz zdradzic material na ktorym rysujesz?
Napisano 20 Sierpień 200420 l Kilkanascie minut w ps. Troche za bardzo rozdzialke zmniejszylem i wyglada nienajlepiej. No i dosyc za duzy pien w stosunku do korony... ale s**** na to.
Napisano 20 Sierpień 200420 l @lumaq - Drzewo zycia ? Proponuje podpatrzec pracki Tigera lub obejrzec "Krola lwa" i zrobic zrzut z ekranu tam sa fajnie rysowane drzewka. Powodzenia !!
Napisano 20 Sierpień 200420 l lumaq nie ma to jak beztroskie podejscie ha aha haa haha haaaa zastanawialem sie jak wyglada moloch na kiblu
Napisano 21 Sierpień 200420 l Strejndż. To jest moloch na kiblu czy jakas kokainowa wizja??:P Boje sie tej pracki. O boze, ona mnie nie lubi. AAAaaa....... Zabierzcie ja, zabierzcie.
Napisano 21 Sierpień 200420 l Hej Postanowiłem coś namalować, eto pierwsza rzecz jaką namalowałem komputerkowo. fotoszop + graphire. ok 40min. bazowałem na zdjęciu z wakacji. głownie zabawa z kolorami. Pozdr.
Napisano 21 Sierpień 200420 l Fajne piteren, widac wprawe "nie-komputerkową" :) Osobiscie zrezygnowalbym tylko z obrysu z lewej strony lewej dloni. Postac ladnie wspolgra ze swiatlem az do tego momentu. na podstawie Batman/Sedzia Dredd:
Napisano 21 Sierpień 200420 l Bardzo fajne pracki leander.. gratuluję!! Z postu na post widać, ze idzie Ci coraz lepiej.. Ja tymczasem zamieszczam kolejne speedziki z cyklu uczymy się rysować na tablecie :) Przekichane ;)
Napisano 21 Sierpień 200420 l musiałem poczekać, aż mi się aparat naładuje (ok 1h :) teraz idę postrzelać jakies fotki, bo pogoda ładna. Leander> poprawiłem tą rękę, wogóle była jakaś taka niekształtna. jest dużo lepiej ;)
Napisano 21 Sierpień 200420 l tomur, jakby Ci to... no kartka papierowa + troche sie to poszorowało miedzy kartkami :] piteren uwazaj na przepalone/ przesycone barwy, to czasem szkodzi. tomek to autoportret? :D mowiles ze masz duzo pracy i nie masz czasu pic :D
Napisano 21 Sierpień 200420 l leander jak zwykle swietnie :) po dluzszej przerwie cos naskrobalem w ramach rozgrzewki
Napisano 21 Sierpień 200420 l Świetny rysunek,eol.ile czasu ci zajęło stworzenie takiego cudeńka? Po przekręceniu o kilkadziesiąt stopni w prawo widać zaburzenia twarzy tego amanta. Ale kolorki malina:)
Napisano 21 Sierpień 200420 l asfalton: ten watek ma 5 gwiazdek o ile dobrze patrze... to chyba zobowiazuje
Napisano 22 Sierpień 200420 l tiger - tomus pije w czasie pracy, tylko sie tym nie chwali :D smart - proporcje kwicza ale temat jak najbardziej aktualny;) asfalton - nom, moglbys sie bardziej postarac chlopie tomur cos nie tak w pracy ?:D