Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Niestety, nie jest tak zabawnie :/

http://img443.imageshack.us/img443/3885/wtfvg0.jpg

Wcześniej przez parę dni nie widziałem ŻADNEGO obrazka z imageshacka, na żadnym forum, nigdzie nie działały. Nie działał mi też sam serwis.

Dziś wchodzę - niby działa - a tu zonk. Obrazki poznikały (nie wszystkie, choć większość), nie działają linki ani hotlinki do nich.

O co chodzi? Ktoś się z tym spotkał już?

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

olej imageshack. na fotosiku jeszcze nigdy nic mi nie wywaliło nic nie zniknęło a i serwis o wiele wydajniej działa niż imageshack.

Pozdrawiam

Napisano

Ja akurat często z imageshackiem mam inne problemy... np. przy dodawaniu ilustracji wychodziło mi spowrotem do strony głównej lub po prostu "Nie można znaleźć strony"... jakoś ze znikaniem obrazków z serva imageshack problemów niemiałem (jeśli już się udało dodać ;] ).

Napisano

Mi zniknęło parę starych obrazków ale miniatury pozostawały inne z kolei pogubiły miniatury ale są. Chyba też sie przerzucę na inny serwis.

Napisano

imageshack jest zły :/

Ja ogólnie staram się nie mieć nic do czynienia z takimi serwisami na obrazki.

Napisano
polecam wlasny serwer

niekiedy niestey nie mozna z prywatnego ftp wrzucuc obrazka bezposrednio na forum!! przynajmniej ja tak mialem

Napisano

Który serwis prócz imageshack daje możliwość korzystania z programu typu

ImageShack QuickShot??

Chodzi o to, że dzięki prostemu skrótowi mam obrazek gotowy wraz z linkiem do niego, nie muszę uploadować go poprzez stronę.

Napisano

O rozwiązaniach Fotosika już słyszałem, sprawdzałem je itd, ale chodzi mi o taki osobny programik, który będzie działał w tle i dzięki jednej kombinacji klawiszy screen będzie na serwerze, a kod z linkiem w "schowku" pod "crtl+v".

Napisano
a moze niech jeszcze kanapki robi, co ? ;]

Nie narzekałbym... ;]

Po prostu myślałem, że nie tylko ImageShack posiada takie narzędzie...

Napisano

Ardeni...Fotosik.pl ma takie narzedzie! moze to i nie ma skrotow takich....ale bez przesady! klikasz prawym na obrazku, wyslij do ..., i juz masz linka!

Napisano

raz jeszcze podkreślam: Imageschack sux i to ostro. nie ufam zagranicznym serwerom :]

Napisano

wykup serwer FTP 180 zł za rok a masz 2 Gb, nieograniczona ilosc maili, kont, szybko dziala i robisz stron i baz danych ile tylko chcesz a 15 zł miesiecznie napewno kazdy znajdzie, dla mniej wymagajacych sa tez takie za 40 zł za rok i macie 500 mb bez baz danych :)