SzU Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Niestety, nie jest tak zabawnie :/ http://img443.imageshack.us/img443/3885/wtfvg0.jpg Wcześniej przez parę dni nie widziałem ŻADNEGO obrazka z imageshacka, na żadnym forum, nigdzie nie działały. Nie działał mi też sam serwis. Dziś wchodzę - niby działa - a tu zonk. Obrazki poznikały (nie wszystkie, choć większość), nie działają linki ani hotlinki do nich. O co chodzi? Ktoś się z tym spotkał już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 olej imageshack. na fotosiku jeszcze nigdy nic mi nie wywaliło nic nie zniknęło a i serwis o wiele wydajniej działa niż imageshack. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Ja akurat często z imageshackiem mam inne problemy... np. przy dodawaniu ilustracji wychodziło mi spowrotem do strony głównej lub po prostu "Nie można znaleźć strony"... jakoś ze znikaniem obrazków z serva imageshack problemów niemiałem (jeśli już się udało dodać ;] ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 http://www.imagehost.ro/ polecam! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Mi zniknęło parę starych obrazków ale miniatury pozostawały inne z kolei pogubiły miniatury ale są. Chyba też sie przerzucę na inny serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Podobnie jak inni polecam fotosik.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 imageshack jest zły :/ Ja ogólnie staram się nie mieć nic do czynienia z takimi serwisami na obrazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 polecam wlasny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 polecam wlasny serwer niekiedy niestey nie mozna z prywatnego ftp wrzucuc obrazka bezposrednio na forum!! przynajmniej ja tak mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 Który serwis prócz imageshack daje możliwość korzystania z programu typu ImageShack QuickShot?? Chodzi o to, że dzięki prostemu skrótowi mam obrazek gotowy wraz z linkiem do niego, nie muszę uploadować go poprzez stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 O rozwiązaniach Fotosika już słyszałem, sprawdzałem je itd, ale chodzi mi o taki osobny programik, który będzie działał w tle i dzięki jednej kombinacji klawiszy screen będzie na serwerze, a kod z linkiem w "schowku" pod "crtl+v". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 a moze niech jeszcze kanapki robi, co ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 a moze niech jeszcze kanapki robi, co ? ;] Nie narzekałbym... ;] Po prostu myślałem, że nie tylko ImageShack posiada takie narzędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Ardeni...Fotosik.pl ma takie narzedzie! moze to i nie ma skrotow takich....ale bez przesady! klikasz prawym na obrazku, wyslij do ..., i juz masz linka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 raz jeszcze podkreślam: Imageschack sux i to ostro. nie ufam zagranicznym serwerom :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 wykup serwer FTP 180 zł za rok a masz 2 Gb, nieograniczona ilosc maili, kont, szybko dziala i robisz stron i baz danych ile tylko chcesz a 15 zł miesiecznie napewno kazdy znajdzie, dla mniej wymagajacych sa tez takie za 40 zł za rok i macie 500 mb bez baz danych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi