Browar Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 Oto moja inspiracja książką z biologii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 powinies dodac DOZWOLONE OD LAT 18 :D hehe ale tak na marginiesie to niezle...tylko molgbys dac wiekszy render :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 hmmm co wy na tych lekcjach biologi robicie jeszcze ? :D:D[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 BArdzo fajna praca :) podoba mi sie:) jajeczko jest zielone? plemniki tez sa zielone ? chyba nie uczyli was tak na biologii :) mi sie wydawalo... no nie wazne moze zle mi sie wydawalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 13 Listopad 2003 Autor Share Napisano 13 Listopad 2003 Kolory komórki i plemników zwaliłem z takiego obrazka w książce do biologii. Tylko że jestem prawie pewien że on też był robiony w maxie. No a czy jego autor ucył się swego czasu biologii to już inna para kaloszy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedi-killer Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 A tło dałes przez enworiment czy zrobiles sam ręcznie (te wnętrze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 Dodał bym lekkiego fallofa na materiałach, i lekkiego blura na całości. Kolorki chyba daltonista dobierał w tej książce:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 13 Listopad 2003 Autor Share Napisano 13 Listopad 2003 Otoczenie to cylinder z displace\'m. Niżej dałem siatkę. A falloff jest już i tak na wszystkich materiałach, takie ustawienie jak jest wydawało mi się najlepsze. Bacry powiedz konkretnie o jaki efekt Ci chodzi to zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 13 Listopad 2003 Autor Share Napisano 13 Listopad 2003 A teraz dla odmiany dodałem małe \"didascalia\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 z tego co wiem to jajeczko jest wieksze 100-150 razy od plemnika i nie ma takich regularnych krztaltow:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 Uncle bawisz sie w ginekologa ?! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browar Napisano 14 Listopad 2003 Autor Share Napisano 14 Listopad 2003 Co do proporcji to doskonale o nich wiem ale by plemniczków nie było za bardzo widać chyba.... A co do kształtu no nie wiedziałem, mogę sprobować dać większą wartość na \"displace\" (użyłem mapy cellular). Dzięki za opinie. Tak przyokazji jako następną pracę chciałem zrobić to samo, tylko jakiś miesiąc poźniej;) Ma ktoś może jakieś fajne zdjęcia takiego dzieciaka??? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 Browar, tobie się chyba dziecko marzy, co ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 czemu mi sie obrazki nie wczytuje Beee Ja te chce to zobaczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 hmm chcesz zrobic cale zycie czlowieka ? pt\" od plemnika do smierci\" :D:D[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 moim zdaniem teksturki do wymiany ale pozatym ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 zielone jajko? jakies nieswieze chyba, jeszcze plemniki dostana salmonelli.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 [lol2][lol2][lol2] dobre [lol2][lol2][lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 Od zaplodnienia do smierci - zycie czlowieka renderowane co miesiac, pierwsze slowa, pierwsza laska, pierwsze dziecko i od nowa\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Chodzi mi o rozmycie krawędzi. Właśnie przez fallofa na opacity dałoby się to uzyskać (chyba) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 a wiec tak sie robi dzieci :D dzieki za wyjasnienia :D fajna pracka :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garret Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 To prawda pracka całekim całkiem, ale te teksturki i kolory psują cały efekt.... można by dobrać lepiej oświetlenie.... Ale poza tym nieźle! Pozdrawiam Garret Bywajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 to jest zbyt ostro. rozmiekcz to wszystko. wyglada jak wnetrze jaskini a nie milego , przytulnego mokrego domku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi