Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

powinies dodac DOZWOLONE OD LAT 18 :D

hehe

ale tak na marginiesie to niezle...tylko molgbys dac wiekszy render :)

pozdr

Napisano

BArdzo fajna praca :) podoba mi sie:) jajeczko jest zielone? plemniki tez sa zielone ? chyba nie uczyli was tak na biologii :) mi sie wydawalo... no nie wazne moze zle mi sie wydawalo :)

Napisano
  • Autor

Kolory komórki i plemników zwaliłem z takiego obrazka w książce do biologii. Tylko że jestem prawie pewien że on też był robiony w maxie. No a czy jego autor ucył się swego czasu biologii to już inna para kaloszy..

Napisano

Dodał bym lekkiego fallofa na materiałach, i lekkiego blura na całości. Kolorki chyba daltonista dobierał w tej książce:D

Napisano
  • Autor

Otoczenie to cylinder z displace\'m. Niżej dałem siatkę. A falloff jest już i tak na wszystkich materiałach, takie ustawienie jak jest wydawało mi się najlepsze. Bacry powiedz konkretnie o jaki efekt Ci chodzi to zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pozdr

Napisano

z tego co wiem to jajeczko jest wieksze 100-150 razy od plemnika i nie ma takich regularnych krztaltow:D

Napisano
  • Autor

Co do proporcji to doskonale o nich wiem ale by plemniczków nie było za bardzo widać chyba.... A co do kształtu no nie wiedziałem, mogę sprobować dać większą wartość na \"displace\" (użyłem mapy cellular).

Dzięki za opinie. Tak przyokazji jako następną pracę chciałem zrobić to samo, tylko jakiś miesiąc poźniej;) Ma ktoś może jakieś fajne zdjęcia takiego dzieciaka???

Pozdr

Napisano

hmm chcesz zrobic cale zycie czlowieka ? pt\" od plemnika do smierci\" :D:D[lol2]

Napisano

zielone jajko? jakies nieswieze chyba, jeszcze plemniki dostana salmonelli.. ;]

Napisano

Od zaplodnienia do smierci - zycie czlowieka renderowane co miesiac, pierwsze slowa, pierwsza laska, pierwsze dziecko i od nowa\"

Napisano

a wiec tak sie robi dzieci :D dzieki za wyjasnienia :D

fajna pracka :D:D

Napisano

To prawda pracka całekim całkiem, ale te teksturki i kolory psują cały efekt.... można by dobrać lepiej oświetlenie....

Ale poza tym nieźle!

Pozdrawiam

Garret

Bywajcie!

Napisano

to jest zbyt ostro. rozmiekcz to wszystko. wyglada jak wnetrze jaskini a nie milego , przytulnego mokrego domku :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności