Napisano 12 Listopad 200321 l powinies dodac DOZWOLONE OD LAT 18 :D hehe ale tak na marginiesie to niezle...tylko molgbys dac wiekszy render :) pozdr
Napisano 13 Listopad 200321 l BArdzo fajna praca :) podoba mi sie:) jajeczko jest zielone? plemniki tez sa zielone ? chyba nie uczyli was tak na biologii :) mi sie wydawalo... no nie wazne moze zle mi sie wydawalo :)
Napisano 13 Listopad 200321 l Autor Kolory komórki i plemników zwaliłem z takiego obrazka w książce do biologii. Tylko że jestem prawie pewien że on też był robiony w maxie. No a czy jego autor ucył się swego czasu biologii to już inna para kaloszy..
Napisano 13 Listopad 200321 l Dodał bym lekkiego fallofa na materiałach, i lekkiego blura na całości. Kolorki chyba daltonista dobierał w tej książce:D
Napisano 13 Listopad 200321 l Autor Otoczenie to cylinder z displace\'m. Niżej dałem siatkę. A falloff jest już i tak na wszystkich materiałach, takie ustawienie jak jest wydawało mi się najlepsze. Bacry powiedz konkretnie o jaki efekt Ci chodzi to zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdr
Napisano 13 Listopad 200321 l z tego co wiem to jajeczko jest wieksze 100-150 razy od plemnika i nie ma takich regularnych krztaltow:D
Napisano 14 Listopad 200321 l Autor Co do proporcji to doskonale o nich wiem ale by plemniczków nie było za bardzo widać chyba.... A co do kształtu no nie wiedziałem, mogę sprobować dać większą wartość na \"displace\" (użyłem mapy cellular). Dzięki za opinie. Tak przyokazji jako następną pracę chciałem zrobić to samo, tylko jakiś miesiąc poźniej;) Ma ktoś może jakieś fajne zdjęcia takiego dzieciaka??? Pozdr
Napisano 15 Listopad 200321 l hmm chcesz zrobic cale zycie czlowieka ? pt\" od plemnika do smierci\" :D:D[lol2]
Napisano 16 Listopad 200321 l zielone jajko? jakies nieswieze chyba, jeszcze plemniki dostana salmonelli.. ;]
Napisano 9 Grudzień 200321 l Od zaplodnienia do smierci - zycie czlowieka renderowane co miesiac, pierwsze slowa, pierwsza laska, pierwsze dziecko i od nowa\"
Napisano 10 Grudzień 200321 l Chodzi mi o rozmycie krawędzi. Właśnie przez fallofa na opacity dałoby się to uzyskać (chyba) ;)
Napisano 11 Grudzień 200321 l a wiec tak sie robi dzieci :D dzieki za wyjasnienia :D fajna pracka :D:D
Napisano 11 Grudzień 200321 l To prawda pracka całekim całkiem, ale te teksturki i kolory psują cały efekt.... można by dobrać lepiej oświetlenie.... Ale poza tym nieźle! Pozdrawiam Garret Bywajcie!
Napisano 12 Grudzień 200321 l to jest zbyt ostro. rozmiekcz to wszystko. wyglada jak wnetrze jaskini a nie milego , przytulnego mokrego domku :P