lolipop Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 witam.stacja bp wersja druga.kiedys juz zapodalem pierwsza wersje ale nie moge jej znalezc to zalozylem nowy watek.napiszcie czy nie jest za ciemno.u mnie jest ok ale co monitor to inaczej.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Bardzo mi sie podoba kolorystyka ! Po za tym ze na kadrze z gory nie ma ludzi, szczegolnie przy otwartych drzwiach to sie czuje i na drugim renderze ta para przy furce jest za duza to ja nie mam wiekszych uwag. :] [to blysniecie od napisu bp mnie wkurza na drugim] Well done ! ------edit------- ciekawi mnie efekt takiej specyficznej "ostrosci+ziarno" niezbyt jasno sie wyrazam ale podobny efekt maja niektore prace ma+, jak to nie tajemnica to napisz pare slow o postprodukcji czy renderze :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Bardzo fajne:) Fajny klimat nocy uchwycony. ciekawi mnie efekt takiej specyficznej "ostrosci+ziarno" niezbyt jasno sie wyrazam ale podobny efekt maja niektore prace ma+, jak to nie tajemnica to napisz pare slow o postprodukcji czy renderze :] Renderowane na QMC, albo niskich ustawieniach rQMC a potem Filter>Sharpen w photoshopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Po za tym ze na kadrze z gory nie ma ludzi, Well done ! ------edit------- ciekawi mnie efekt takiej specyficznej "ostrosci+ziarno" niezbyt jasno sie wyrazam ale podobny efekt maja niektore prace ma+, jak to nie tajemnica to napisz pare slow o postprodukcji czy renderze :] Pozdrawiam nie mam ludziokow z gory. renderowane light+irr, ziarno sie pojawilo w skutek wyostrzania w photopaincie co niestety dalo efekt renderu gorszej jakosci mimo 1-4 wygladzania krawedzi tak wyglada czysty render. MaGuu->qmc na niskich daje ziarno chyba tylko w cieniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeus32 Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 tak z ciekawosci ile sie to renderowalo? jak dla mnie prywatnie to postacie wklejane w 2d zawsze zwalaja cala prace. Tak wiadomo na co patrzec (bez ludzi) , a jak się wklei kobitke , to ona zawraca całą uwagę podobnie zresztą jak w życiu. praca na 5. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 render szedl jakies 15 godz.glownie przez to glossy. ludziki w wizkach arch to niemal obowiazek:)...takie modelowane w 3d srednio wychodza i duzo z nimi zachodu.mapki sa szybkie i przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udziar Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Ja bym chyba tak mocno nie pozbawiał koloru tego renderu. To wyostrzenie ktore stworzylo ziarno i to wyszarzenie chyba nie wpłyneło na plus. Taki kamuflaż plastyczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nitoprek Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 ładnie ładnie :] wkoncu jakas pozadna stacja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 jak dla mnie sztucznie, i tyle trawa mi sie tylko podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 11 Maj 2007 Autor Share Napisano 11 Maj 2007 trawa mi sie tylko podoba:) dla kazdego cos milego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 ważne żeby zleceniodawca był zadowolony;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Ogolnie ladnie tylko te "lasery" zielone mnie draznia:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiak81 Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Mi się lasery podobają i przedstawienie w tej kolorystyce! Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Naprawde fajnie.Zdradzisz jak robiłeś lasery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Zgaduję: Volume light, trochę za mocne. Poprawiłbym to, co w stacjach najważniejsze - dystrybutory (chociaż jakieś etykietki nałóż) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomy_3d Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Mogę spytać tak z ciekawości, w jaki sposób zrobiłeś te wirujące szczotki w myjni ? To cylindry z mapami foto szczotek, czy jakoś inaczej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Mogę spytać tak z ciekawości, w jaki sposób zrobiłeś te wirujące szczotki w myjni ? To cylindry z mapami foto szczotek, czy jakoś inaczej ? cylindry z mapami. troche powyginane recznie albo noisem(niepamietam juz) i z displace. lasery to volume light:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cubius Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Ogólnie ładnie, podobają mi się stonowane kolory. Lasery kwestią gustu, ja bym chyba nie robił. Trochę mi nie pasują "amerykańskie" tiry w tle. Chyba że stacja za oceanem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi