Jump to content

[arch] stacja benzynowa nocą

lolipop

Recommended Posts

Bardzo mi sie podoba kolorystyka !

Po za tym ze na kadrze z gory nie ma ludzi, szczegolnie przy otwartych drzwiach to sie czuje i na drugim renderze ta para przy furce jest za duza to ja nie mam wiekszych uwag. :]

[to blysniecie od napisu bp mnie wkurza na drugim]

Well done !

------edit-------

ciekawi mnie efekt takiej specyficznej "ostrosci+ziarno" niezbyt jasno sie wyrazam ale podobny efekt maja niektore prace ma+, jak to nie tajemnica to napisz pare slow o postprodukcji czy renderze :]

Pozdrawiam

Bardzo fajne:) Fajny klimat nocy uchwycony.

ciekawi mnie efekt takiej specyficznej "ostrosci+ziarno" niezbyt jasno sie wyrazam ale podobny efekt maja niektore prace ma+, jak to nie tajemnica to napisz pare slow o postprodukcji czy renderze :]

Renderowane na QMC, albo niskich ustawieniach rQMC a potem Filter>Sharpen w photoshopie?

Po za tym ze na kadrze z gory nie ma ludzi,

Well done !

------edit-------

Pozdrawiam

nie mam ludziokow z gory.

renderowane light+irr, ziarno sie pojawilo w skutek wyostrzania w photopaincie co niestety dalo efekt renderu gorszej jakosci mimo 1-4 wygladzania krawedzi

tak wyglada czysty render.

3xws3.jpg

MaGuu->qmc na niskich daje ziarno chyba tylko w cieniach?

tak z ciekawosci ile sie to renderowalo?

jak dla mnie prywatnie to postacie wklejane w 2d zawsze zwalaja cala prace. Tak wiadomo na co patrzec (bez ludzi) , a jak się wklei kobitke , to ona zawraca całą uwagę podobnie zresztą jak w życiu.

praca na 5.

pozdrawiam

Mogę spytać tak z ciekawości, w jaki sposób zrobiłeś te wirujące szczotki w myjni ?

To cylindry z mapami foto szczotek, czy jakoś inaczej ?

cylindry z mapami. troche powyginane recznie albo noisem(niepamietam juz) i z displace.

lasery to volume light:)