Marvey Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 a co nie będę gorszy! też sie dołączam na budynek nie miałem ochoty a krasnal jako organika mi nie podchodzi. Więc został samochód. równo 2000 trisków i teraz najgorszy moment tektury :/ ja w tym temacie zero jestem więc pewnie je skaszanie ale cóż trza spróbować a dziś jeszcze powiedzcie co ewentualnie poprawić w modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 coz moge powiedziec, profeska!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Veri gut dżob!:) Podoba mi się bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 jest ktoś może chętny zrobić mu teksturke??? bo ja sie nie bardzo do tego pale :\ jak cos to tutaj albo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 jest ktoś może chętny zrobić mu teksturke??? bo ja sie nie bardzo do tego pale :\ jak cos to tutaj albo pw hehehe...nie wiem czy to zgodne z regulaminem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 ja ja ja chce :D:D dawaj dawaj nie wymiguj sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Textury nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 ardeni będzie ciężko naweet jeszcze uvki nie skończyłem brak czasu brak chęci brak umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi