Coruscant Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Ostatnio dałem w FW ten wagon ale postanowiłem, że tak jak komentowaliście, zrobić całą scenkę. Nie wiem kiedy ją dokończę ale tutaj macie renderek :) Zmniejszyłem 4krotnie liczbę poly w wagonie ukrywając te legowskie kółeczka w niewidocznych miejscach itp. http://img254.imageshack.us/my.php?image=render4xg2.jpg
SereCk Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 fajna sprawa:) Gdzies gleboko schowany w szafie, mam podobny zestaw:) Tylko posterunek i port. Identyczny szary zjazd:) Kiedys lego kosztowalo majatek:) Teraz mozna sobie samemu nawet wymyslac rozne klocki :) Czerwony material jakos chyba troche za bardzo odbija wszystko. Czekam na dalszy rozwoj sceny i wieksze zroznicowanie klockow :)
Coruscant Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 Większe zróżnicowanie? Robię wg. instrukcji więc nic tam nie ma poza nimi :)
Mylek Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 ciekawy pomysl z praca z klackow lego,podoba mi sie:] PS.widze ze z Mielca jestes pozdro:D
ZiBi_PL Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 ciekawe :) kiedys planowalem zrobic bitwe piratow w LEGO i chyba jak wyjde z woja to sie za to wezme :) keep working !!! :) LEGO ROX :D
naeq Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 hehe, no Ciekawe przyznam lecz render/kompozycja nie za dobre :)
Johny Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Czy ten budynek nie jest przypadkiem zolty w oryginale?
Coruscant Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 Są dwa zestawy z tym budynkiem, w jednym jest żółty w drugim czerwony
Jim mee Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Ciekawe ciekawe .. zawęził bym kadr nieco i klocki sa mniej odbijające . Jakieś atenuation an nich chyba by się przydało .. Pilz zrób dużo kompletów do tego miasteczka. I LUV LEGO .
Rekomendowane odpowiedzi