nielot007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Witam!! link--> http://www.twrobel.webd.pl/max3d/glowa.wmv rozmiar--> 141mb ps. ostrzegam ze nie mozna filmu przsunac gdyz sie zatrzymuje , trzeba ogladac zawsze od poczatku :( nie wiem czemu tak sie dzieje :( pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 ściągam, popatrzymy z screena widać że ta głowa Giertych a`la btw. kosmonauty nie kończysz ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 ok dziekować bardzo za tutka już się ściąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 dziwna ta glowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Dzięki, napewno się przyda ! Plus za to że filmik nie jest przyspieszony :). Szkoda tylko, że nie można przesuwać do przodu, ale i tak jest super. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 super, dzieki za tutka, a z tym przesuwaniem to mozna sobie w afterze przerenderowac i dziala:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Plus za to że filmik nie jest przyspieszony :). hehe oj jednak jest ;) btw. kosmonauty nie kończysz ? oj piksar szukasz klopotow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisał nielot007 hehe oj jednak jest ;) Na szczęście nie jest za szybko, przynajmniej można się dopatrzyć gdzie autor klika :), bo już nieraz widziałem tutki gdzie kursor latał jak szalony a ja nie wiedziałem co jest grane :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 nielot ty to jedziesz z tymi tutami szkoda ze nie lubie organiki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Chciałem ściągnąć i niestety: Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. Może to ktos na sendspace.com albo innego rapishare'a wrzucić? Albo chociaż powiedzieć kiedy zdejmą limit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 do mova nastepnym razem zciep to nie bedzie problemów z cofaniem i zatrzymywaniem :) a tutk sie juz zciaga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2007 voyager bedzie mozna sciagac dopiero od nowego miesiaca jak mi limit oddadza :( jak komus sie cche to moze gdzies indziej wrzucic ;) do mova nastepnym razem zciep to nie bedzie problemów z cofaniem i zatrzymywaniem no mglbym dac tez do avi ale chodzi o to aby malo wazyl plik a duzo godzin nagrania sie zmiescialo ale wmv laczy to najlepiej jak sie myle to poradzicie :D a tutk sie juz zciaga hehe jasne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heads Hunter Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Hej mógłby to ktoś wrzucić na rapida bo mam problem ze ściągnieciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 Proszę o Re-Up ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banned Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Mógłby ktoś reupnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi