Napisano 15 Kwiecień 200717 l Witam!! link--> http://www.twrobel.webd.pl/max3d/glowa.wmv rozmiar--> 141mb ps. ostrzegam ze nie mozna filmu przsunac gdyz sie zatrzymuje , trzeba ogladac zawsze od poczatku :( nie wiem czemu tak sie dzieje :( pozdro
Napisano 15 Kwiecień 200717 l ściągam, popatrzymy z screena widać że ta głowa Giertych a`la btw. kosmonauty nie kończysz ?:D
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Dzięki, napewno się przyda ! Plus za to że filmik nie jest przyspieszony :). Szkoda tylko, że nie można przesuwać do przodu, ale i tak jest super. Pozdrawiam
Napisano 15 Kwiecień 200717 l super, dzieki za tutka, a z tym przesuwaniem to mozna sobie w afterze przerenderowac i dziala:D
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Autor Plus za to że filmik nie jest przyspieszony :). hehe oj jednak jest ;) btw. kosmonauty nie kończysz ? oj piksar szukasz klopotow :D
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Napisał nielot007 hehe oj jednak jest ;) Na szczęście nie jest za szybko, przynajmniej można się dopatrzyć gdzie autor klika :), bo już nieraz widziałem tutki gdzie kursor latał jak szalony a ja nie wiedziałem co jest grane :). Pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200717 l Chciałem ściągnąć i niestety: Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. Może to ktos na sendspace.com albo innego rapishare'a wrzucić? Albo chociaż powiedzieć kiedy zdejmą limit?
Napisano 21 Kwiecień 200717 l do mova nastepnym razem zciep to nie bedzie problemów z cofaniem i zatrzymywaniem :) a tutk sie juz zciaga :D
Napisano 21 Kwiecień 200717 l Autor voyager bedzie mozna sciagac dopiero od nowego miesiaca jak mi limit oddadza :( jak komus sie cche to moze gdzies indziej wrzucic ;) do mova nastepnym razem zciep to nie bedzie problemów z cofaniem i zatrzymywaniem no mglbym dac tez do avi ale chodzi o to aby malo wazyl plik a duzo godzin nagrania sie zmiescialo ale wmv laczy to najlepiej jak sie myle to poradzicie :D a tutk sie juz zciaga hehe jasne :D