Napisano 21 Kwiecień 200717 l Witam Ten projekcik został wykonany dawno temu, odkopałem go. Przedstawia model Bazyliki Mniejszej w Wadowicach, po renowacji fasady głównej.
Napisano 21 Kwiecień 200717 l Ładnie, podoba mi się. A jakbyś popracował odrobinkę nad materiałami byłoby naprawdę git.
Napisano 22 Kwiecień 200717 l rzeczywiscie troche sie wyroznia, moznaby to zalatwic lepszym renderem lub postprodukcja, ale i tak nie jest zle, pozdrawiam
Napisano 22 Kwiecień 200717 l Ten "arbuz" mi sie troche nie podoba;) Render, pomimo niewielkich roznic godny uwagi:)
Napisano 22 Kwiecień 200717 l troszkę się wyróznia ale bardzo mi się podoba - model mocno skomplikowany ?
Napisano 22 Kwiecień 200717 l Fajnie, ale zbyt jasne, mogłeś to trochę wybrudzić:P PS. te figurki to są ze zdjęcia czy mi się wydaje?? 0_o??
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Model ma 450k poly, z ornamentyka, z rzezbami verylowpoly, itp. Macie rację, trochę mogłem go stonować, troszkę za jasny jest. Brudzić nie było co, gdyż elewacja jest świeżutka i daje dość mocno po oczach w rzeczywistości. W załączniku foto i render siatki.
Napisano 24 Kwiecień 200717 l świetna robota. Faktycz nie trochę nie pasuje , ale wszystko można by w szopie poprawić. pozdro