Yasutoco Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Siemka wszystkim. Ogłaszam na początek że jestem początkujący. Rzecz druga nad modelkiem siedziałem około 1 dnia więc się wiele proszę nie spodziewać!! Najpierw z białą teksturką: Z kolorkiem: Siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 poprawilem linki Najpierw z białą teksturką: Z kolorkiem: Siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 a co mu sie stalo w drzwi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llaalluuss Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 hehe :P chyba byl stukniety i jeszcze go nie wyklepali :D a tak na powaznie to sporo mu jeszcze brakuje zeby powiedziec ze jest rowny :| lepiej pozniej dac up'a niz dac go nie dopracowanego ;] najpierw popraw caly bok zadziwilo mnie jak malo ma poly ten model :P po renderze tego nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 no takie nia mały up.. wlaścieiwe to zapomniałem o tym modelku i nagle się przypomniało i o to co wyszło po parenastu godz.... siatki: Biały model Przymiarka do lakieru tak wiem scena jest za ciemna... A tak po za tym to to sa pierwsze przymiarki do v-raya EDIT wybaczcie mi za 2 csreena !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz87 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 troche jeszcze chyba te drzwi ale najbardziej żuciło mi sie w oczy to : znaczek jak by wpada do srodka a dol trzeba troche bardziej zagiac od spodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_89 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 no nie ma źle, ale tak jak derwisz87 pisze, wyciąg ten znaczek :), musi być równo z maską, i popraw też łączenia boku ze zderzakiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 jeżeli chodi o znaczek to o nim troche zapomniałem bo chciałem się pokazać dość szybko na furum... co do tego kawałka bumpera to będe go zaginał przy robieniu nadkoli EDIT wiem że przedni zderzak jest troszeczke płaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 jak na początki no całkiem nieźle coś z ciebie może będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 pokaz troche jasniejsze renderki bo na tych niewiele widać...nie licząc tego co pokazali poprzednicy:) Powodzenia P.S.o tym co na PM pomysle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 20 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2007 taki mały up (światełka tylko szkiełko udało mi się zrobić...) Edit: sorry że bez gi ( zapomniałem właczyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 zderzak pogięty strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 20 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2007 huligani przyszli z siekierą itd... da się naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 następny up tym razem pierwsza wersja ic i feli mam nadzieje że się spodobo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Podziwiaz, ze chcialo Ci sie wymodelowac znaczek na ramieniu felgi ;P Smiesznie ja przymierzyles do nadwozia - tak ze sie opona nie zmiesci ;P Model ladny choc widzialem bardziej dopracowane - pracuj dalej bede obserwowal dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 przymierzałem tak na oko i niepomyślałem o oponie, troche nie wyszło tera troche zmieniłem zmniejszyłem koło i jest git... znaczek enkei wymodelowałem do końca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 za miekki troche ten przod:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Nom nom idze ładnie :) ale troszku mięki ten samochód się wydaje...przykrzywy zdeczka gdzie niegdzie :x popracuj troszku nad prościznom i będzie piknie :) (i fixnij drzwi bo Ci się zaokrągliły :) ) Btw. Felga pikna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 za okragly, no i miejsce na znaczek w grillu za gleboko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Zaznaczyłem co mi sie nie podoba lub odstaje od oryginału. Poza tym fela bardzo fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 Co do elementu przy drzwiach: Do elementu na masce: z drugiej strony: a i jeszcze opona: EDIT przepraszam za tylnie nadkolo i szybę tylnią - jest krzywo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Element przy drzwiach powinien mieć szybciej zakończone przejście (dokładnie jest to cześć nadkola. Puki co nie komponuje sie z drzwiami tak jak powinno) choć nie wykluczam winy perspektywy bo na nowym clay'u wygląda lepiej. Wlot na masce jest chyba mało dokładnie wykonany (chodzi mi o chamferki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 opona to mapa czy modelowany bieznik?? Sidewall do d... :/ Jak mapa to niedobrze biorac pod uwage fakt ze modelowales nawet znaczek enkei na feldze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 bierznik to modeling sidewal będzie też modelowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 napis jest naderwany na górze, co do bieżnika to proponuję opcje "bump" ( o ile dobrze pamiętam :PP) nie trzeba się męczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 on sie nie będzie męczył bo już wymodelował :) popraw troszkę model i będzie git. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 napis nie jest naderwany tylkoto bierznik troche wystaje :P (już to naprawilem :P) co do detali już poprawiam... EDIT: co do sidewala czy ma ktoś jakąś bump mape opony toyo proxes 4 - nie moge znaleźć żadnej referki sidewala a bez niej nie zrobie napisów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 ja mam Toyo proxes CT01 i T1R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2007 napisy toyo proxes4 i takie coś tam mam modelowane reszty nie mogłem modelować z referki 100x100... owymiarowania jeszcze nie ma na siedewalu X-em: który to model pokazałeś - na evo VII European version są słabe przejścia - chamfery zdjąłem bo miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robaczek Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 i szyby troche chyba za wypukłe fajne koła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi