Morbid Karbid Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Widzę, że ta gama kolorystyczna staje się Twoim znakiem rozpoznawczym, ale staraj się też eksplorować inne klimaty. Praca jest ... świetna :) mi się podoba. Trochę uprościłeś zanadto oświetlenie skóry chłopaczka. Przydałyby się wilgotne odblaski i speculary. Chełm za płytki. No i chciałbym bardzo pochwalić za postać - tym razem rysunek postaci wyszedł jak należy. Zaraz pewnie ktoś cię skarci za jakieś niby braki w anatomii, ale rysunkowo jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 świetna praca, tylko nie wiem co to jest po prawej ściana czy coś innego:) a co do tapety spoko tak tylko się pytałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Morbid Karbid - gamma wynikneła ze sobie tą pracke jusz wczesniej zaczolem i jakos tak zostało w tych kolorkach - aktualnie experymentuje.. pracke chetnie poprawie i dziekuje za trafne spostrzerzenia co do skórki szczególnie ,, jednak za bardzo uproszczona wyszła - no.. nie jestem takim kozakiem jak ty Marbid :D mrkrzysiek-- no to po prawicy czeba wiecej sprecyzować :) Dzieki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Jakos bardzo przyjemnie sie ta prace czyta kompozycyjnie. Mimo, ze duzo sie dzieje, to akcenty sa poprowadzone z wyczuciem i subtelnie. Mam na mysli wpadajace swiatlo w dwoch miejscach. Moj pierwszy, szybki odbior kadru byl taki, ze to gigant siedzacy pod scianą a po prawej mamy jakis bogaty w detale environment z malymi postaciami na ziemi. Zreszta patrzac jedynie na postac nadal kątem oka widze taka scene. Moze to wplyw Twoich poprzednich prac. Postac ma fajny troche nierealny charakter, wiec chyba nie ma sensu doszukiwac sie uchybien w anatomii. Jedynie cos niezbyt konsekwentnie siedzi (swiatlocien pod tylkiem, widoczna tam listwa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 faktycznie jak Leander opisał co widzi w na ścianie, to ja też nagle to zobaczyłem i już nie mogę stracić z oczu hehe. No i trafnie zauważył błąd (jednak) z osadzeniem jego prawej nogi - pośladek lewituje. Można też poprawić osadzenie lewej nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 leander- hehe niezłe skojarzenie z tym olbrzymem:) noga w powietrzy - ze dopiero to zobaczyłem:/ poprawki w toku..dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi