Napisano 16 Listopad 200321 l Witam, dawno tutaj zadnego WIPa nie robilem :)...chce zrobic taki oto motor: a tutaj poczatki:
Napisano 16 Listopad 200321 l Nooo Pablo wybrałeś bardzo wdzięczny temat. A jak go spie*** to źle z Toba :P:P:] Pozdro
Napisano 16 Listopad 200321 l Autor hehe...a co az tak zle jest?:P:D wszedzie samochody...wiec trza motor zrobic :) pozdr
Napisano 16 Listopad 200321 l Szczerze mówiąc narazie nic nie będę mówił bo dopiero jak skońćzysz modeling i dojdą materiały to będzie można coś powiedziec :] (materiały czyt. chrom :P)
Napisano 16 Listopad 200321 l a ja już to widziałem na innym forum - Squaredesign :P:) tak jak pisze Triple X, powiem coś jak będzie tego więcej :) trzymaj się [piwo]
Napisano 16 Listopad 200321 l Autor hehe...ten WIP jest prowadzony na forum SqureDesign i na forum Freesigners...no i tu...czego chciec wiecej ?:D a props mam pytanko... ma ktos jakies dobre fotki tej maszyni aby zrobic dobre szcezgoly...szcezgolnie silnik i kierownice.. pozdr
Napisano 16 Listopad 200321 l hehe z tym pytaniem to do pana Rozkosza - on robił tego harleya i pewnie ma fotki/referencje :)
Napisano 16 Listopad 200321 l O mój Boże!! Jaka maszyna!! Toż to czysta rozkosz modelować taki wehikuł. Czekam na więcej [soczek]. PS. Żądam pięknego malowania :] ;).
Napisano 17 Listopad 200321 l ja również trzymam kciuki. No i czekam na dalsze renderki. pozdrowienia.:)
Napisano 17 Listopad 200321 l Autor Dzieki za wsparcie :)..co do dalszych renderow nie wiem kiedy one beda...gdyz mammalo czasu...praca..nauka..itd... pozdr
Napisano 17 Listopad 200321 l Jak na razie widzę błąd przy ramie, w okolicach siedzenia. Na zdjęciu wygląda jakby było połączone z tylnim błotnikiem. Powodzenia w modelowaniu.
Napisano 17 Listopad 200321 l Bacry ma racię... na zdjęciu rama jest inna :| i jeszcze jedna różnica (taka drobna ale jednak :)), na zdjęciu rama jakby wchodzi w zbiornik paliwa (tak nie do końca) a u ciebie wyraźnie idzie pod zbiornikiem :) trzymaj się [piwo]
Napisano 17 Listopad 200321 l Moge powiedziec tylko jedno: cholernie wysoka poprzecze sobie postawiles. Jak cos schrzanisz to Cie osobiscie zjade:)
Napisano 18 Listopad 200321 l Autor Dzieki..postaram sie nie schrzanic :)..co do tego blotnika to pooprawie...i te jeszcez inne blkedy wychodza z tego ze to jest moja JEDYNA referka na ktorej moge sie wzorowac:/ pozdr