Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

dawno tutaj zadnego WIPa nie robilem :)...chce zrobic taki oto motor:

harley.jpg

a tutaj poczatki:

h3.jpg

h4.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nooo Pablo wybrałeś bardzo wdzięczny temat. A jak go spie*** to źle z Toba :P:P:]

Pozdro

Napisano
  • Autor

hehe...a co az tak zle jest?:P:D

wszedzie samochody...wiec trza motor zrobic :)

pozdr

Napisano

Szczerze mówiąc narazie nic nie będę mówił bo dopiero jak skońćzysz modeling i dojdą materiały to będzie można coś powiedziec :] (materiały czyt. chrom :P)

Napisano

a ja już to widziałem na innym forum - Squaredesign :P:)

tak jak pisze Triple X, powiem coś jak będzie tego więcej :) trzymaj się [piwo]

Napisano
  • Autor

hehe...ten WIP jest prowadzony na forum SqureDesign i na forum Freesigners...no i tu...czego chciec wiecej ?:D

a props mam pytanko...

ma ktos jakies dobre fotki tej maszyni aby zrobic dobre szcezgoly...szcezgolnie silnik i kierownice..

pozdr

Napisano

hehe z tym pytaniem to do pana Rozkosza - on robił tego harleya i pewnie ma fotki/referencje :)

Napisano

O mój Boże!! Jaka maszyna!! Toż to czysta rozkosz modelować taki wehikuł.

Czekam na więcej [soczek].

PS. Żądam pięknego malowania :] ;).

Napisano

ja również trzymam kciuki. No i czekam na dalsze renderki. pozdrowienia.:)

Napisano
  • Autor

Dzieki za wsparcie :)..co do dalszych renderow nie wiem kiedy one beda...gdyz mammalo czasu...praca..nauka..itd...

pozdr

Napisano

Jak na razie widzę błąd przy ramie, w okolicach siedzenia. Na zdjęciu wygląda jakby było połączone z tylnim błotnikiem.

Powodzenia w modelowaniu.

Napisano

Bacry ma racię... na zdjęciu rama jest inna :| i jeszcze jedna różnica (taka drobna ale jednak :)), na zdjęciu rama jakby wchodzi w zbiornik paliwa (tak nie do końca) a u ciebie wyraźnie idzie pod zbiornikiem :)

trzymaj się [piwo]

Napisano

Moge powiedziec tylko jedno: cholernie wysoka poprzecze sobie postawiles. Jak cos schrzanisz to Cie osobiscie zjade:)

Napisano
  • Autor

Dzieki..postaram sie nie schrzanic :)..co do tego blotnika to pooprawie...i te jeszcez inne blkedy wychodza z tego ze to jest moja JEDYNA referka na ktorej moge sie wzorowac:/

pozdr