Gość George82 Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Miał szczescie, jak to sie mowi....;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 Nie. W tym roku to był Mój Milan. :) Po grze można było poznać wynik :) ----- przeżywacie chłopaki ; ] liverpool znów musiał odrabiać straty:D tylko tym razem mu się nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 ciekawe skad chveti znal wynik? pewnie ogladal mecz wczoraj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 pewnie ogladal mecz wczoraj :D albo wczoraj powiedzial inzaghi'emiu w ktorym miejscu na polu karnym ma sie potknac...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 nienawidze MILANU!!!!! chveti po grze Milanu szło przeczuć że przegrają!!!! po prostu ich nienawidze, cały mecz ich gra była żenująca i jeszcze wygrali.......... Liverpool cisnął i nic wogóle pierwszego gola rękąs trzelił!!!! RĘKĄ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 nie ma co płakać :* ja przegrywałem dwukrotnie , raz z milanem i raz z arsenalem... nadeszła wiekopomna chwila ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 wogóle pierwszego gola rękąs trzelił!!!! RĘKĄ!!!! o tym mowię.... zal pupcie sciska... trza isc spac... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 chveti jak milan przegrał z milanem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 Chodzi mi o zeszłe lata. :P Milan i Arsenal to moje dwie kochane drużyny ;) Milan przegrał finał '05 , Arsenal '06. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Tylko przypadek sprawil ze Milan wygral ten mecz :/ , Liverpool byl dziś zdecydowanie lepszy, a wlosi jak zwykle nic nie zrobili i wygrali, żenada!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 No coś tam zrobili, takie dwie malutkie brameczki strzelili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 zobaczcie jaki komentarz przeczytalem na onecie dotyczacy meczu: A JA BYŁEM WCZORAJ NA TYM MECZU Przed chwilom wruciłem do domu właśnie. Siedziałem dwa rzędy zaraz za Platinim. Nie źle nie? Nawet odezwał się on do mnie raz, bo niechcąco trafiłem w niego popcornem. Ogulnie atmosfera była super, nie to co na naszych stadionach, lody sprzedawali nawet i cole. Ja zjadłem dwa. Szkoda tylko, że karnych nie było, bo by było dłurzej. Tak więc, żałujcie że was tam nie było, bo byście morze jaki autograf zdobyli. Ja mam trzy. 24.05.2007 10:13 :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Tylko przypadek sprawil ze Milan wygral ten mecz :/ , Liverpool byl dziś zdecydowanie lepszy, a wlosi jak zwykle nic nie zrobili i wygrali, żenada!!! A gol liverpoolu wpadł na spalonym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi