ptah Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Początki... Zabawy z kaustyką, modelowaniem (szklaneczki moje) i materiałami. Renderek w mr ale chyba zacznę uczyć sie vraya bo podobno lepiej się nadaje do liczenia wizek wnętrz, a w tym kierunku zamierzam iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Dla mnie ciekawe to jest... takie w stylu "milion mysli"... Ja jestem na tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Odleciałeś z tymi kaustykami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 Przesadziłem? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 ptah Witamy na forum !!! :) Prosimy o zapoznanie się z regulaminem i poprawienie tematu wątku poprzez edycję pierwszego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Nie przesadziłeś, bo wogóle tutaj kaustyki nie widać :) Albo to już ja jestem ślepy... :D I powiem Ci, że jak już tyle umiesz to nie opłaca Ci się przenosić na v-ray'a, chyba, że zależy Ci na szybkości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 Drwisz chyba... mr uczyłem sie przez góra 4-5h więc to chyba nie jest sporo czasu. Co do szybkości to np przy kaustykach (one naprawdę tutaj są tylko blisko obiektów bo światło pionowo nad nimi) vray liczy mi duuuużo wolniej niż mental ray ale zauwazyełm że 99% osób pracujących przy wizkach pracuje na vr więc coś w tym musi być. Wyprowadźcie mnie jeśli jestem w błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 wszystko jest kwestią ustawień ;) ile ta scenka Ci sie liczyła w mr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 koło 2h caleron 1,7 1,25gb ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 To liczyło się 2h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 Pewnie powłączałem jakies niepotrzebne opcje i zasmieciłem procek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 hehe... 2 h no początki mogłes to dac do wipa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 przepraszam... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 nie stresuj sie;) don't wory(ek), be happy;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 no dobrze... przepraszam że przepraszałem. tak wogóle to xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 A mi się render nie wczytuje.... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Lepiej dla ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Ozga Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Według mnie praca całkiem niezła. Ja jednak wole modelować przyrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Kaustyka niewidoczna prawie. Ale jak się tak na to patrzy to można się zamyślić :) 8.5/10 za tą kaustyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi