Demawend Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Zacząłem robić nowy projekt. To jest mój pierwszy samochód, więc proszę o wyrozumiałość. Ten sam model robię na minibitwie, ale mi zależy na jakiś wskazówkachi komentarzach. To zamieszczam aktualny render:
wiggles Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 hmm wydaje mi sie ze jeden topic na mini bitwa wystarczy... przeciez tam tez zaglada duzo ludzi :)
Demawend Napisano 17 Listopad 2003 Autor Napisano 17 Listopad 2003 Ale tam render zamieściłem w sobotę i nikt się nie wypowiedział... :(
wiggles Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 moje zdanie znasz - masz jeszcze bugi male na dole - ale to jest do poprawy :)
blood_brother Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 No dobra ja sie wypowiem:). Jak sie zaczyna na dole nadkole to cos tam zlego sie dzieje. Jak bok przechodzi na wlot tez mi sie tam cos nie podoba i jak zaczyna sie rowek na nadkolu to nie wiem czy tak ma byc czy nie ale wydaje mi sie ze nie powinno byc takiego uskoku tylko nadkole powinno byc tak czy inaczej okragle (mam nadzieje ze mnie rozumiesz:)). Po za tym wiekszych zastrzezen, pewnie dlatego ze tylko raz widzialem zdjecie oryginalu:D. Podro[piwo]
Demawend Napisano 17 Listopad 2003 Autor Napisano 17 Listopad 2003 To w takim razie zamieszczam zdjęcie \"orginału\" :D PS. blood_brother: thx za wypowiedz
Loozack Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 ale żeś się wycwanił :] dwa topici... za karę nic ci nie powiem :P[cfaniak]
Demawend Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 Wiesz MorF. Na bitwe jednak wchodzi trochę mniej osób. A ten samochód to mój pierwszy. Ty już wcześniej robiłeś dwa. Ja nie mam żadnego doświadczenia więc zależy mi na wskazówkach. A tak wgóle to sam chciałeś mini-bitwe. Ja nawet nie wiedziałem że założyłeś topic. O sorry... Przecież wysłałeś mi sms\'a że zakładasz, ale po fakcie. A poza tym to co Ci to przeszkadza?
Demawend Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 Nie no sp[ox. Zdenerwowalem sie - niewyspany bylem ;)
Batou Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Już wiem! Przecież ja „znam” już jednego Demawenda. A teraz okazało się, że to jedna i ta sama osoba. Witam forumowicza śgk [soczek]. (mam nadzieję, że nie jest to żadną tajemnicą). PS. Jak na razie nieźle ci idzie, ale z tymi dwoma tematami to chyba troszkę przegiąłeś :] :P.
Demawend Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 Zgadza się. Jestem forumowiczem śgk. To nie jest żadna tajemnica. Jaki masz nick na fśgk? Bo ja jakoś Cie nie kojaze... Ale to może dlatego że ostatnio rzadko tam bywam... Pozdrawiam [piwo]
Demawend Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 To przy okazji wrzucę mały updat. Jeszcze sporo do poprawy. Nie mam za dużego doświadczenia i umiejętności, więc trochę to potrwa :]
Batou Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Nick mam taki sam, tylko, że jeszcze ani razu się nie udzieliłem. Jako stały czytelnik śgk, już od blisko roku odwiedzam regularnie wasze forum i nie zamierzam przestawać. Niestety nie mam czasu na bezpośredni udział w dyskusjach :(.
MorF Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Jak juz pisalismy na mini bitwie to popraw to po lewej od dziury na kolo :D no bo jest taka pionowa scianka. Poza tym najs
blood_brother Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 A mi sie wydaje ze nadkole jest za dlugie i zrob wiekszy uskok gdy rowek wchodzi na nadkole, ale postaraj sie przytym nie tracic kraglosci. pozdro[piwo]
wiggles Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 pokaz inne ujecie bo z tego cos zle widac
Demawend Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 A tak wogole to wielkie THX wszystkim za komentarze
don_filippo Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 Hehe. Przypomina mi się jak zaczynałem Vipera:P [piwo]
kozioo Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 Keep on working... A mógłbyś dać dwie połówki?? Jakoś na dwóch łapiej wyłapać wszelkie błędy:D @don_filippo - A czemu?? Chyba mi nie powiesz że porshe przypomian Ci Vipera:]
Demawend Napisano 20 Listopad 2003 Autor Napisano 20 Listopad 2003 Mi też to troche Viper\'a przypominalo na poczatku, ale jakby się lepiej przyjżeć... :P Rendera moge zamieścić, ale sklejony mam tylko z lakierem...
Demawend Napisano 20 Listopad 2003 Autor Napisano 20 Listopad 2003 No i wersja bez lakieru. Teraz dopiero widać że przy szybie jest dziura....
kozioo Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 A na tym renderze widac, że nadkole idzie pionowo w dól. Na tym zdjęciu, które zamieściłeś na pierwszej stronie wygląda to jakby nadkole było lekko wygięte. A poza tym znowu jakies bugi przy tym ... jak to nazwać... Jak patrzysz na rysunek to pod światłem.
don_filippo Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 ==> kozioo Raczej chodzi mi o jakość[lol2] Zobacz pierwsze posty z moim viperem, a zarazem pierwszych kilka dni z maxem:P Narx
Demawend Napisano 20 Listopad 2003 Autor Napisano 20 Listopad 2003 No ja niby zacząłem cos robić w grafice 3D pod koniec sierpnia, ale zrobilem dwie proste pracki i mialem dlugo przerwe, do teraz. Teraz biore sie spowrotem za grafike 3D. I teraz dopiero zaczynam modelować. Pozdrawiam [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi