Napisano 5 Maj 200717 l PikSar widze ze główny organizator zlotów max3d jestes!:) ....po calym swiecie bedziesz jeździł i organizował zloty?!
Napisano 5 Maj 200717 l Zostanę ambasadorem. Takim jakim był Tony Halik. Będę jeździł po całym świecie i jednoczył się z plemionami. Jestem Laska...z Polski... buehe chłopaki nie płaczą ;)
Napisano 5 Maj 200717 l no i bardzo dobrze, "zloty" organizowane przez piksara to bardzo fajna rzecz :) swoja dorga piksar, czemu wyjezdzasz? co z mieszkaniem? bedziemy mogli tam czasem wpadac na libacje pod szyldem max3d.pl? :P
Napisano 5 Maj 200717 l może zapytaj w języku Irlandzkim :p btw. jak będziesz przypdkiem przez Bydgoszcz wędtować- to też zapraszam na jednego . hehe:]
Napisano 5 Maj 200717 l Wrócę - jade tylko napić się piwa z imigrantamiJakbys przypadkiem zahaczyl o londyn to chetnie :) Jestem do konca wrzesnia jak cos :)
Napisano 18 Maj 200717 l Autor Jeśli by sie jeszcze (mam już dwoch chętnych) ktoś znalazł to jestem w hotelu Glenroyal (+48 502 005 449) If you want to join at our small max3d.pl members meeting you will find me at Glenroyal hotel (at the swimming pool of course or via mobile +48 502 005 449)