Napisano 11 Maj 200717 l Małę pytanko jaka warsja jest wg. was polecana ? Im nowsza wersja, tym więcej jest opcji (zazwyczaj) i poprawione są błędy wykryte w poprzednich wersjach (niektóre) Więc myślę że Ania ma rację że im nowsza tym lepsza, przynajmniej w przypadku Maxa.
Napisano 11 Maj 200717 l również z wersjami programu i możliwościami rosną wymagania sprzętowe np ja nie mam w zwyczaju biegać za nowościami, szukam nowszej wersji softu jak mam jakąś lipę z obecnie posiadaną wersją, albo przeczytam, że w nowszej wersji jest jakaś opcja zajebista ofkoz są odstępstwa od reguły, jak np. Strip Poker, którego MUSZĘ mieć najnowszego :] więc in plus nowszych wersji: - nowsze rozwiązania, - optymalizowanie in minus: - często zwiększenie wymagań sprzętowych
Napisano 11 Maj 200717 l No nie wiem czy takie programy mają coraz większe wymagania sprzętowe. Przecież ich twórcom chodzi o to, żeby te wymagania były jak najmniejsze i starają się jak najlepiej je zoptymalizować.
Napisano 11 Maj 200717 l No ale niestety jakoś to nie wychodzi. Kolejny minus jest taki, że nie uda Ci się otworzyć pliku ze nowszej wersji na starszym programie - ale to ma znaczenie jeśli się pracuje na różnych maszynach czy w ogóle w różnych miejscach.
Napisano 11 Maj 200717 l No ale niestety jakoś to nie wychodzi. Kolejny minus jest taki, że nie uda Ci się otworzyć pliku ze nowszej wersji na starszym programie - ale to ma znaczenie jeśli się pracuje na różnych maszynach czy w ogóle w różnych miejscach. Z optymalizacją nie wychodzi ale błędy poprawiają:]