Napisano 14 Maj 200717 l Czołem! ;] W zamyśle ma być troche młotkowo 40 tysięcy. Co, czy jeśli w ogóle z tego wyjdzie - się zobaczy. Na razie, wstępne głowy braciszków w hp. Pozdrawiam
Napisano 15 Maj 200717 l Calkiem sympatyczna robotka. Popracuj troche nad ustami, szczegolnie dolna warga, troche ostrosci by sie jej przydalo.
Napisano 15 Maj 200717 l Mam nadzieje ze dasz rade bo pracazapowiada sie bardzo fajnie :) Trzymam kciuki za normale, bo sam jestem ciekaw ile tutaj dopomoga i jak je wykorzystasz, w koncu i mala tekstura i modele tez nie maja za wiele tri :) Powodzenia jednak. Co do moich uwag to temu srodkowemu mnichowi bym kosci policzkowe zrobil takie kanciate, kosciste bardzo, mysle ze wygladaloby to milo przy zapadnietych policzkach :), ostatniemu za to dobrze by bylo chyba policzki bardziej uwydatnic, tak aby byl pyzaty :D No nic, to chyba tyle, czekam na update'y :) Pozdrowienia
Napisano 22 Maj 200717 l Autor Por@szek - dzieki, troche podostrzylem, ale nie sadze zeby to bylo widac na texturze ;] Konras - dzieki ;] W sumie ja tez nie wiem jak to bedzie z ta wielkoscia tekstury i normalami, ale hp na pewno wykorzystam zeby zrobic sobie baze dla moich niklych umiejetnosci malarskich ;P maly update, nic specjalnie pieknego:
Napisano 24 Maj 200717 l dół s zaty mógłby być dużo bardziej po marszczony, taki grzybek raczej ci sie nie przyda, nie użyjesz żadnego "clothfx'a" ani reactora.