Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wiem, że to troche głupie i proszę o wyrozumiałość. Przez przypadek zaznaczyło mi się X na panelu axis constrains i nie da się odznaczyć, a to ździebko utrudnia. da się zmienić na tym panelu, ale nie ma takiego fajnego "krzyżyka" jak był wcześniej.

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Problem z tym, że to się właśnie nie chce odznaczyć. Naciskając na x (fajna rada, ale tak gupi nie jestem;) ) lub te f-ki.zmienia się tyllko w obrębie x,y,xx,zy,xz.

Napisano

nie. musiałem reinstalować, kasując WSZYSTKIE pliki(oprócz scenek i te pe) teraz działa, a axisy wywaliłem z widoku

Napisano

marek1840 tak gwoli wyjasnien tak jak radzil Xizor ty ten "x" wciskales na panelu axis constrains czy na klawiaturze ? bo mialex wcisnac klawisz "x" na klawie a mi sie wydaje ze ty wciskales na panelu??

Napisano

Pawelkos i to i to:) Touch dzienks też się przyda. miałem wtedy chyba jakiś błąd, bo jak teraz na x-y klikam to nie znika nic jak wtedy. Dzienks 4 all.

Napisano

no to ja mam to samo..wciskam X wciskam F5-F7 i g...

nie ma to jak stracic 30 minut na usiłowanie przesunąć verta :P

Napisano

OK chwile mi to zajęło. ..coś jest nie tak z meshem czasami..wystarczyło skonwertować do edit mesh'a...ciekawe co jak dam spowrotem edit poly:P

Napisano

jesli niepomagają powyższe rady " F5 do F7 bądz x" spróbujcie "+ bądz - " sie pobawić (ogolnie powiekszanie pomniejszanie axis'a)

Napisano

A też se nabije posta:D:D:D

Pierwszy i ostatni spam...sorry ale nie mogłem się powstrzymać:D