Napisano 25 Maj 200717 l Tutaj jest trailer do najnowszego dziecka Ubisoftu - Tom Clancy's End War chetnie uslysze wasze opinie...
Napisano 25 Maj 200717 l No to opowiadaj, bo miazdzy iloscia postaci, szczegolami... Wczoraj w pracy zebralo sie grono, ktore ogladalo i komentowalo :) Dodam, ze bardzo sie podobalo :) Mozesz podac jakies szczegoly produkcji? W Kanadzie nie czytaja pewnie max3d, wiec poprosimy, nawet, jezeli nie mozesz ;D
Napisano 25 Maj 200717 l ja moge tylko powiedziec WOW ! Magdo pełna rewelacja, filmik po prostu genialny jak to mowie sa ciary na pleckach to znaczy ze jest supper ;) Prosze powiedz co robiłas przy nim? postacie itp ? opisz moze szerzej swoja działalnosc, napisz making ofa, albo co ;)))
Napisano 25 Maj 200717 l super! po prostu odlot! :) mam pytanie (prośbę). czy była by możliwość przechwycenia tej jednej klatki w większej rozdzielczości? nie do komercyjnego użytku oczywiście :) Pozdrawiam
Napisano 25 Maj 200717 l Wohoo ! Bomba ! Tylko gratulować :). Postacie świetnie się ruszają i ten dowódca, mega detal !
Napisano 25 Maj 200717 l ino taktyka walki wyjątkowo głupia :P powinni na ten plac jeszcze ściągnąć lotniskowce :P
Napisano 25 Maj 200717 l co tu dużo mówić poprostu rewelka! Ubisoft zawsze był moim faworytem w grach i mam ich najwiecej w domu a w szczególności Tom'iego Clancy's. A tu proszę kolejna porcja wielo godzinnej zabawy w niezłej grafie!
Napisano 25 Maj 200717 l SUPER!! tez jestem ciekaw nad czym pracowalas ? :) i jak dlugo zajmuje zrobienie takiego trailera ? :)
Napisano 25 Maj 200717 l Filmik jest fajny, od strony graficznej wszystko prezentuje się super, tyle że za Chiny nie idzie wywnioskować, jakiego typu to ma być gra i o co w sumie chodzi. Podobnie było z trailerem nowego Starcrafta. Patrząc na film można by się nawet podniecić, jednak wiedząc o jaką grę chodzi, ciśnienie spada.
Napisano 25 Maj 200717 l Komu spada, temu spada. Endwar jest gra tajemnicza. Producent nie zdradzil jeszcze szczegolow. Mowi sie, ze bedzie to MMO.
Napisano 25 Maj 200717 l świetne. Reanimator - MMO? :D ...chyba oleje xbox'a i jednak zainwestuję w graficzną :D
Napisano 25 Maj 200717 l Autor milo czytac, ze sie podoba :) Nie moge powiedziec dokladnie ile osob pracowalo bo tutaj w studio to sie zmienia jak w zegarku - czesc ludzi pracuje na etat a czesc jako konsultanci tymczasowo etc... poza my jestesmy w cinematikach w Montrealu a naturalnie nieco osob sprawowalo nad tym piecze od strony Szanghaju bo tam gra powstaje :) Ja jestem odpowiedzialna za modele postaci [wszystkich poza pilotem, generalem i tym rangerem co sie tam pojawia i mowi do generala - czyli calej armii rosyjskiej i amerykansko-europejskiej YAY - brzmi poteznie ale to jakies 8 modeli high-poly + nieco wariacji na temat] i jesli trzeba bylo to pomagalam przy environment Paryza bo jest ono masywne i czasu bylo malo... glownie robilam lampy hehe... Modeling + texturing trwaly okolo 3/4 miesiecy a pozniej reszta... zaczelo sie okolo pazdziernika a skonczylo na poczatku maja. Naturalnie tutaj powstaje zwykle wiecej niz jeden trailer/cinematik wiec trudno mi powiedziec dokladnie ile czasu to zajelo... co do ujecia to raczej nic nie wyniose ze studia - sorki tweety!
Napisano 26 Maj 200717 l Autor dla mnie najciekawsze jest to, ze zeby zrobic ten zmiazdzony wojna Paryz trzeba bylo pozwolen od mera Paryza i niektorych budynkow nie mozna bylo tknac - bo to pomniki narodowe badz budynki objete prawami autorskimi 0_o ... nie tak latwo zburzyc miasto!
Napisano 26 Maj 200717 l fajnie wiedzieć gdy się gra kto w nich majstrował ;) masz talent Pani Madzio!
Napisano 26 Maj 200717 l Nice! ;) MMO? No to to już by był szczyt wszystkiego ;] Fajna akcja i klimacik.
Napisano 26 Maj 200717 l co do ujecia to raczej nic nie wyniose ze studia - sorki tweety! no problem :)
Napisano 26 Maj 200717 l hehe intervain znasz ja http://gry.wp.pl/id;38127;size;,0;x;ngaleria;core.html ?:D
Napisano 26 Maj 200717 l Autor hehe intervain znasz ja http://gry.wp.pl/id;38127;size;,0;x;ngaleria;core.html ?:D wiesz tutaj pracuje prawie 2000 osob i ona jest 4 pietra nizej ;)... poza tym jako producent Assasin's Creed pewnie wiecej przebywa poza Montrealem niz w nim... przy Assasin's Creed pomagalam, ale wtedy tylko nam na gore linki wysylali ;P... jak Ci zalezy to napewno na jakis targach gier bys na nia wpadl ;) no i tak na marginesie, ja w paniach nie gustuje wiec nie moge powiedziec, zebym sie starala ja poznac...
Napisano 27 Maj 200717 l tak pytam z ciekawosci, bo wlasnie zobaczylem ze tez z montrealu jest:) kurcze zazdroszcze ci pracy, przy takich hitach pracowac:) marzenie:) pozdro