Intervain Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Tutaj jest trailer do najnowszego dziecka Ubisoftu - Tom Clancy's End War chetnie uslysze wasze opinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 A co, maczałaś w tym palce? :) Trailer miodzio. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 ciesze sie, ze sie podoba... maczalam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 No to opowiadaj, bo miazdzy iloscia postaci, szczegolami... Wczoraj w pracy zebralo sie grono, ktore ogladalo i komentowalo :) Dodam, ze bardzo sie podobalo :) Mozesz podac jakies szczegoly produkcji? W Kanadzie nie czytaja pewnie max3d, wiec poprosimy, nawet, jezeli nie mozesz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 ja moge tylko powiedziec WOW ! Magdo pełna rewelacja, filmik po prostu genialny jak to mowie sa ciary na pleckach to znaczy ze jest supper ;) Prosze powiedz co robiłas przy nim? postacie itp ? opisz moze szerzej swoja działalnosc, napisz making ofa, albo co ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Bardzo ladny trailer. Ile osob nad nim pracowalo i przez jaki czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 super! po prostu odlot! :) mam pytanie (prośbę). czy była by możliwość przechwycenia tej jednej klatki w większej rozdzielczości? nie do komercyjnego użytku oczywiście :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Wohoo ! Bomba ! Tylko gratulować :). Postacie świetnie się ruszają i ten dowódca, mega detal ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 ino taktyka walki wyjątkowo głupia :P powinni na ten plac jeszcze ściągnąć lotniskowce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 co tu dużo mówić poprostu rewelka! Ubisoft zawsze był moim faworytem w grach i mam ich najwiecej w domu a w szczególności Tom'iego Clancy's. A tu proszę kolejna porcja wielo godzinnej zabawy w niezłej grafie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 SUPER!! tez jestem ciekaw nad czym pracowalas ? :) i jak dlugo zajmuje zrobienie takiego trailera ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Filmik jest fajny, od strony graficznej wszystko prezentuje się super, tyle że za Chiny nie idzie wywnioskować, jakiego typu to ma być gra i o co w sumie chodzi. Podobnie było z trailerem nowego Starcrafta. Patrząc na film można by się nawet podniecić, jednak wiedząc o jaką grę chodzi, ciśnienie spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Komu spada, temu spada. Endwar jest gra tajemnicza. Producent nie zdradzil jeszcze szczegolow. Mowi sie, ze bedzie to MMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 świetne. Reanimator - MMO? :D ...chyba oleje xbox'a i jednak zainwestuję w graficzną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Ale ta gra ma wyjsc na XBoxa afair :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 pheh. rozwiązałeś życiowe dylematy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 milo czytac, ze sie podoba :) Nie moge powiedziec dokladnie ile osob pracowalo bo tutaj w studio to sie zmienia jak w zegarku - czesc ludzi pracuje na etat a czesc jako konsultanci tymczasowo etc... poza my jestesmy w cinematikach w Montrealu a naturalnie nieco osob sprawowalo nad tym piecze od strony Szanghaju bo tam gra powstaje :) Ja jestem odpowiedzialna za modele postaci [wszystkich poza pilotem, generalem i tym rangerem co sie tam pojawia i mowi do generala - czyli calej armii rosyjskiej i amerykansko-europejskiej YAY - brzmi poteznie ale to jakies 8 modeli high-poly + nieco wariacji na temat] i jesli trzeba bylo to pomagalam przy environment Paryza bo jest ono masywne i czasu bylo malo... glownie robilam lampy hehe... Modeling + texturing trwaly okolo 3/4 miesiecy a pozniej reszta... zaczelo sie okolo pazdziernika a skonczylo na poczatku maja. Naturalnie tutaj powstaje zwykle wiecej niz jeden trailer/cinematik wiec trudno mi powiedziec dokladnie ile czasu to zajelo... co do ujecia to raczej nic nie wyniose ze studia - sorki tweety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 ostro :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 dla mnie najciekawsze jest to, ze zeby zrobic ten zmiazdzony wojna Paryz trzeba bylo pozwolen od mera Paryza i niektorych budynkow nie mozna bylo tknac - bo to pomniki narodowe badz budynki objete prawami autorskimi 0_o ... nie tak latwo zburzyc miasto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 fajnie wiedzieć gdy się gra kto w nich majstrował ;) masz talent Pani Madzio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 nie ma to jak francuski patriotyzm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Nice! ;) MMO? No to to już by był szczyt wszystkiego ;] Fajna akcja i klimacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 nice nice, ja czytalem ze to ma byc jakis nowatorski rts:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 No wlasnie. Polaczenie C&C z Battlefieldem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 co do ujecia to raczej nic nie wyniose ze studia - sorki tweety! no problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 hehe intervain znasz ja http://gry.wp.pl/id;38127;size;,0;x;ngaleria;core.html ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 yy chcesz numer? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 hehe intervain znasz ja http://gry.wp.pl/id;38127;size;,0;x;ngaleria;core.html ?:D wiesz tutaj pracuje prawie 2000 osob i ona jest 4 pietra nizej ;)... poza tym jako producent Assasin's Creed pewnie wiecej przebywa poza Montrealem niz w nim... przy Assasin's Creed pomagalam, ale wtedy tylko nam na gore linki wysylali ;P... jak Ci zalezy to napewno na jakis targach gier bys na nia wpadl ;) no i tak na marginesie, ja w paniach nie gustuje wiec nie moge powiedziec, zebym sie starala ja poznac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 tak pytam z ciekawosci, bo wlasnie zobaczylem ze tez z montrealu jest:) kurcze zazdroszcze ci pracy, przy takich hitach pracowac:) marzenie:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi