Morfeusz Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Witam, poniżej zamieszczam moją ostatnią pracke. W mniedzy czasie postaram się umieścić trochę obrazków z przebiegu tworzenia tejże postaci. Pozdrawiam
3grosze Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 hey ho spoko nawet dżon, ino, że ma woskową twarz, chodzi w swetrze po dżunglii // bo domyślam się, że to dżunglowy dżon kabura mu dziwnie odstaje od reszty // nie widać jej ciężaru mapowanie coś nie siadło i w ogóle dżon jest gejem :] a tak to spoko kapelusz robi :]
slayer2004 Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 ale sie czepiasz ;] Dla mnie bomba :) A ta woskowa twarz to może byc wynik potu :P
Sebastian Ozga Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Całkiem fajnie, ale nie widzę tła. Może mu do ręki jakąś pochodnię.
Morfeusz Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Napisano 3 Czerwiec 2007 Heja, witam, dzieki za komentarze, ponizej umieszczam maly makeing of
Valery Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 bardzo fajny kapelusz :) lubię takie :D sama postać również fajna, ale wydaje mi się że ten sweter powinieneś mu zamienić na coś bardziej w klimaty Jndiany Jones'a, jakaś skórzana kurtka czy coś w tym stylu. poza tym raczej nie powinieneś go prezentować w finished works na czarnym tle. jak już pokazujesz sam model to zrób to jakoś ładnie, i nie tylko z jednej strony :)
Master Kiełbaster Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Niby wszystko fajnie ale w rezultacie takie YMCA wyszło :P no i uszy mu z przodu za bardzo odstają od mózgoczaszki.
Levus Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Dobra robota! Pomijajac shader skory jest bardzo okej! Rob nastepny, bedzie jeszcze lepiej!:D Pozdro!
Łukasz Jaskólski Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 dziwna poza myslalem na poczatku ze trzyma pochodnie bo do maczety wybitnie mi ta postawa nie pasuje ( no chyba ze zrobilbys mu wkurzona mine to moglby wyrazac cos w stylu "fora ze dwora" :P ) twarz ma zbyt misiowatą w stosunku do wyrzezbionej klaty ( jakbys my wstapił nico poliki i wyszczuplił podbrodek to by bylo lepiej ) a dzie wlosy na klacie ? jakis taki za czysty i niezakrwawiony :) jest ogólnie. moze dorzuc jeszcze jakies akcesoria (śjakaś torba przez ramie bandoliery pochwa na maczete czy cosik )bo troche pustawo a model ma potencjał a mnie sie szader podoba model tez oprocz tych paru drobiazgów
Rekomendowane odpowiedzi