Napisano 1 Czerwiec 200717 l Witam Mam problem taki mianowicie, że czasami po zamknięciu MAXa przez "czerwony krzyżyk" w prawym górnym rogu wyskakuje błąd i po ponownym uruchomieniu MAX otwiera się bez ikonek na Main Toolbarze. Przykład poniżej: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=8a86d77cbd368905 Jaka tego może być przyczyna? Wczytanie UI Scheme naprawia sytuację ale jednak jest to dość denerwujące
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Tylko czasem czy za każdym razem? Spróbuj zobaczyć, przy jakich uruchomionych procesach ma to miejsce, może masz jakiś konflikt? Zainstaluj Service pack 2, może to pomoże:P !!!HEHE, mój 100 post!!!
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Pora nauczyć się skrótów klawiszowych ;D Może cos nie tak ze sterownikami do karty graf.
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Autor Miłosz3ds - tak się dzieje czasami, Service pack 2 odpada bo mam zainstalowane Extension 1 piotrek - no być może to sterowniki do karty graficznej - trza będzie próbnie wymienić na inne
Napisano 1 Czerwiec 200717 l A zmień sterownik wyświetlania z DirectX3D na OpenGL. Jeśli to wina grafy to powinno pomóc. Pozdrawiam