gurth Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 witam kolejna praca tym razem na formacie 100x70 wykonana suchymi pastelami i weglem pozdrawiam
malika Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 ciekawe, nawet bardzo... podoba mi się taka zimna kolorystyka :)
dr Ug Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Czadzik, jak ja sie ciesze z takich prac:) Jaka szkola?
gurth Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 praca wykonana jakis czas temu w LO na fakultecie z plastyki teraz juz ASP ;)
Cpt.Obvious Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Bjutiful. Stary to lepsze niz poprzednie miszczostwo świata :)
Oil Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 ładnie ładnie :) choć możnaby się do czegoś przyczepić to i tak bardzo fajowo - respekt :D
leander Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Strasznie dużo się dzieje na tym obrazku, gonitwa skojarzeń.. zgadzam się ze znakomitymi przedmówcami w kwestii respektu :D
Kris_R Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 powiem krótko! rewelacja! bardzo mi się podoba... nie znam tematu za mocno i nie wiem czy jakaś głębia się kryje... w sensie, czy te atrybuty coś symbolizują. Jeśli to ćiwczenie warsztatowe, to jest super
Dr. eA Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Ooo witam Pana Gutha:) Moje zdanie na temat prac, nie tylko tej juz znasz. Byle tak dalej.
giorgione Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 wowo:D świetnie wygląda:d dla mnie gites:D Pozdr Giorgione
gurth Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 dzieki za komentarze;) szkoda ze nie mam cyfrowki jeszcze - co tydzien powstaje nowy rysunek 100x70 - nie tak dokonczony itd ale chcialbym sie podzielic - glownie akty pozdrawiam
(Ż)Aneta Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 super!:)...to ja chyba jednak pojde na marketing i zarzadzanie...:)
gurth Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Napisano 19 Grudzień 2003 inna praca podobny klimat, tematyka i wykonanie dlatego nie zalozylem nowego tematu czekam na komentarze pozdrawiam
Serinde Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 [okrzyki, fale, szampan, confetti, policja, oklaski, gwizdy... policja??]
Cpt.Obvious Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Nie to znaczy być jedną nogą za oknem :)
gurth Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Napisano 19 Grudzień 2003 jak ja lubie jak moje prace dzialaja na wyobraznie;) pozdrawiam
Mateusz Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 normalnie... rozwala... POMOCY!!! Super, genialne... trzymajcie mnie... respect czekam na wiecej... DruG: Ja poprosze kaftanik bezpieczenstwa!!!
wiggles Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 dla mnie tez jeden prosze- prace powalaja
gurth Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Napisano 26 Grudzień 2003 moze teraz sie uda - zlosliwosc rzeczy martwych
Cpt.Obvious Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Ta druga to ośrodek żółci, nie pytaj dlaczego :)
littleninja Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 ...dajesz radę chłopie... a wcześniejsza \"co mi ponogach skoro mam cycki\"-też nie pytaj pozdrowienia
gurth Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Napisano 27 Grudzień 2003 jeszcze 1 praca na papierze foto wlasnie rysuje pelny akt (percepcja siada 2:30 na zegarze) ale na zwyklym papierze w podobnej konwencji - komfort pracy nieporownywalny - az zaluje ze nie zabralem foto z akademika pozdrawiam
Cpt.Obvious Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Rysunki fajne,szkoda ze troche jednolicie potraktowana kreska i kreskowanie. Btw ktos Ci avatara opieczętował :)
gurth Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Napisano 29 Grudzień 2003 w 2 pejzarzu juz jest bardziej zroznicowana mimo tego ze jest mocny cien prawie wszedzie (podczas skanu takie niuanse uciekaja najczesciej - oryginal jest wiekszy ) pracuje nad kreska ciagle pracuje ;) ucze sie narzedzia tak wiem...wcielo avatara bo serwer mi zabrali ;) ps. jak bede zadowolony do (prawie) konca to dam znac - piorko ma do tego ze wychwytuje wszystkie bledy ktore sie popelni nie da sie wygumowac itd i to dobrze - dobre lekcje :)
gurth Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Napisano 2 Styczeń 2004 przyszedl i czas i kolor jestem ciekaw co sadzicie o tym? pozdrawiam
Scatmax Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Gurth jestem pod olbrzymim wrazeniem wszystkiego co pokazales:).Szczegolnie studium anatomiczne...pieknie. Te trzy ostatnie to farby olejne?Nie znam sie jeszcze na tym.Moze jakies dokladniejesze informacje dotyczace narzedzi...jak bys mogl ,bo chialbym tez zaczac \"prawdziwe malarstwo\";)
Cpt.Obvious Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Butla bardzo ładna, ale co obok niej lezy?Nie wiem czemu ale mnie najbardziej przypadły te ikony czarno białe. Mają Twój charakter :)
biglebowsky Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 To zdradz, o ile mozesz oczywiscie:) Gurth, piorko imo oki, moze nie tak fajne jak rysunki ale bardzo dobre, linoryty mi sie mniej podobaja, a malarstwo tez jak najbardziej spoko, mimo wszystko rysunek najlepszy. Niedlugo Ci sie zapasy z teczki skoncza:)
gurth Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Napisano 2 Styczeń 2004 hehe;) Bigl kiedys to nastapi ale w 2004 biore sie ostro do roboty i bedzie wysyp roznych nowych pracek mniej lub bradziej udanych - kazdy popelnia bledy i nie ma sie czego wstydzic;) Scatmax: to sa olejne farby + pedzel ;) maluje farbami classico 10zl za tube, pedzle zwykle kolibri, i najczesciej tworze na papierze (sliski bristol) bardzo go lubie ale przestawiam sie na plotna tylko cenowo mnie to zabija - zycie studenckie;) Tiger: to jest draperia dzieki za komentarze pozdrawiam i wrzucam kolejne pracki
SansSerif Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Naprawde dobre ukojenie od wszechogarniajacej tandety 3d. Wegiel super. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi