Napisano 22 Listopad 200321 l witam kolejna praca tym razem na formacie 100x70 wykonana suchymi pastelami i weglem pozdrawiam
Napisano 22 Listopad 200321 l Autor praca wykonana jakis czas temu w LO na fakultecie z plastyki teraz juz ASP ;)
Napisano 24 Listopad 200321 l ładnie ładnie :) choć możnaby się do czegoś przyczepić to i tak bardzo fajowo - respekt :D
Napisano 24 Listopad 200321 l Strasznie dużo się dzieje na tym obrazku, gonitwa skojarzeń.. zgadzam się ze znakomitymi przedmówcami w kwestii respektu :D
Napisano 25 Listopad 200321 l powiem krótko! rewelacja! bardzo mi się podoba... nie znam tematu za mocno i nie wiem czy jakaś głębia się kryje... w sensie, czy te atrybuty coś symbolizują. Jeśli to ćiwczenie warsztatowe, to jest super
Napisano 26 Listopad 200321 l Ooo witam Pana Gutha:) Moje zdanie na temat prac, nie tylko tej juz znasz. Byle tak dalej.
Napisano 8 Grudzień 200321 l Autor dzieki za komentarze;) szkoda ze nie mam cyfrowki jeszcze - co tydzien powstaje nowy rysunek 100x70 - nie tak dokonczony itd ale chcialbym sie podzielic - glownie akty pozdrawiam
Napisano 19 Grudzień 200321 l Autor inna praca podobny klimat, tematyka i wykonanie dlatego nie zalozylem nowego tematu czekam na komentarze pozdrawiam
Napisano 19 Grudzień 200321 l [okrzyki, fale, szampan, confetti, policja, oklaski, gwizdy... policja??]
Napisano 21 Grudzień 200321 l normalnie... rozwala... POMOCY!!! Super, genialne... trzymajcie mnie... respect czekam na wiecej... DruG: Ja poprosze kaftanik bezpieczenstwa!!!
Napisano 26 Grudzień 200321 l ...dajesz radę chłopie... a wcześniejsza \"co mi ponogach skoro mam cycki\"-też nie pytaj pozdrowienia
Napisano 27 Grudzień 200321 l Autor jeszcze 1 praca na papierze foto wlasnie rysuje pelny akt (percepcja siada 2:30 na zegarze) ale na zwyklym papierze w podobnej konwencji - komfort pracy nieporownywalny - az zaluje ze nie zabralem foto z akademika pozdrawiam
Napisano 29 Grudzień 200321 l Rysunki fajne,szkoda ze troche jednolicie potraktowana kreska i kreskowanie. Btw ktos Ci avatara opieczętował :)
Napisano 29 Grudzień 200321 l Autor w 2 pejzarzu juz jest bardziej zroznicowana mimo tego ze jest mocny cien prawie wszedzie (podczas skanu takie niuanse uciekaja najczesciej - oryginal jest wiekszy ) pracuje nad kreska ciagle pracuje ;) ucze sie narzedzia tak wiem...wcielo avatara bo serwer mi zabrali ;) ps. jak bede zadowolony do (prawie) konca to dam znac - piorko ma do tego ze wychwytuje wszystkie bledy ktore sie popelni nie da sie wygumowac itd i to dobrze - dobre lekcje :)
Napisano 2 Styczeń 200421 l Autor przyszedl i czas i kolor jestem ciekaw co sadzicie o tym? pozdrawiam
Napisano 2 Styczeń 200421 l Gurth jestem pod olbrzymim wrazeniem wszystkiego co pokazales:).Szczegolnie studium anatomiczne...pieknie. Te trzy ostatnie to farby olejne?Nie znam sie jeszcze na tym.Moze jakies dokladniejesze informacje dotyczace narzedzi...jak bys mogl ,bo chialbym tez zaczac \"prawdziwe malarstwo\";)
Napisano 2 Styczeń 200421 l Butla bardzo ładna, ale co obok niej lezy?Nie wiem czemu ale mnie najbardziej przypadły te ikony czarno białe. Mają Twój charakter :)
Napisano 2 Styczeń 200421 l To zdradz, o ile mozesz oczywiscie:) Gurth, piorko imo oki, moze nie tak fajne jak rysunki ale bardzo dobre, linoryty mi sie mniej podobaja, a malarstwo tez jak najbardziej spoko, mimo wszystko rysunek najlepszy. Niedlugo Ci sie zapasy z teczki skoncza:)
Napisano 2 Styczeń 200421 l Autor hehe;) Bigl kiedys to nastapi ale w 2004 biore sie ostro do roboty i bedzie wysyp roznych nowych pracek mniej lub bradziej udanych - kazdy popelnia bledy i nie ma sie czego wstydzic;) Scatmax: to sa olejne farby + pedzel ;) maluje farbami classico 10zl za tube, pedzle zwykle kolibri, i najczesciej tworze na papierze (sliski bristol) bardzo go lubie ale przestawiam sie na plotna tylko cenowo mnie to zabija - zycie studenckie;) Tiger: to jest draperia dzieki za komentarze pozdrawiam i wrzucam kolejne pracki
Napisano 2 Styczeń 200421 l Naprawde dobre ukojenie od wszechogarniajacej tandety 3d. Wegiel super. Pozdrawiam.