Napisano 2 Czerwiec 200717 l Nie mam żadnych konkretnych konceptów ani nie używam wizerunku żadnego konkretnego komputera :). Ot tak co mi do głowy przyjdzie.
Napisano 2 Czerwiec 200717 l siatka wejsc na zasilanie i wyjsc zasilacza to wymiany, znaczy cos z po MS tam tak plastelinowo
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Kurde a ja miałem bardzo podobny pomysł na pracke....ehhhh no trudno. Ale mi się podoba będę tu zaglądał bo kocham komputery i wszystko co z nimi związane. :) Nie mam większych zastrzeżeń tylko to samo co mój przedmówca / reszta spox jak na razie. :) Pozdrawiam serdecznie i powodzenia. :]
Napisano 2 Czerwiec 200717 l No ładnie ładnie tyle ze za bardzo zaokrągliłes te boki bo w realu są bardziej kwadratowe nic owalne ;/(gdzie jest to duze wgłębienie)
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Autor nVidia BTW: póki co nie jest zabronione robienie 2 tych samych prac wiec nie ma co narzekać :P A jak bardzo się nie chcesz powtarzać to zrób Łaptopa :P
Napisano 9 Czerwiec 200717 l narazie mało ale fajnie. Jak zrobisz wiecej to pogadamy, co w planach dalej?
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Czy wtyczki od zasilania powinny być w takim wgłębieniu, bo wydaje mi sie że nie. Poza tym ok.