Coruscant Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Nie mam żadnych konkretnych konceptów ani nie używam wizerunku żadnego konkretnego komputera :). Ot tak co mi do głowy przyjdzie.
Orangegraphics Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 siatka wejsc na zasilanie i wyjsc zasilacza to wymiany, znaczy cos z po MS tam tak plastelinowo
NV Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Kurde a ja miałem bardzo podobny pomysł na pracke....ehhhh no trudno. Ale mi się podoba będę tu zaglądał bo kocham komputery i wszystko co z nimi związane. :) Nie mam większych zastrzeżeń tylko to samo co mój przedmówca / reszta spox jak na razie. :) Pozdrawiam serdecznie i powodzenia. :]
piksar Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 lepiej popatrz jak to wyglada naprawde w realu
PKextreme Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 No ładnie ładnie tyle ze za bardzo zaokrągliłes te boki bo w realu są bardziej kwadratowe nic owalne ;/(gdzie jest to duze wgłębienie)
Coruscant Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Napisano 2 Czerwiec 2007 To zależy. Widziałem takie kwadratowe i widziałem też okrągłe.
piotrek Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 Ładnie, ale na razie cała obudowa to jeden kawałek.
Coruscant Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Napisano 2 Czerwiec 2007 nVidia BTW: póki co nie jest zabronione robienie 2 tych samych prac wiec nie ma co narzekać :P A jak bardzo się nie chcesz powtarzać to zrób Łaptopa :P
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 narazie mało ale fajnie. Jak zrobisz wiecej to pogadamy, co w planach dalej?
Filip Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 Czy wtyczki od zasilania powinny być w takim wgłębieniu, bo wydaje mi sie że nie. Poza tym ok.
Rekomendowane odpowiedzi