Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

może stworzyć takie podforum ?

wszystkie podobne tematy by tam lądowały - łatwo znależć by było i przesledzic historie spotkań.

Albo chociaż przykleić w wolnych dyskusjach

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pixar główny organizator

myśle że podforum to za dużo, ale wątek można przykleić

Napisano

mysle ze podforum byloby ok, bo watkow ze spotkaniami to na miesiac po kilka jest

Napisano

widzielim, trzeba walczyc o swoje prawa do mitingów

Napisano

Jak oglądam co się na takich "meetingach" wyprawia... to jestem zdecydowanie za! ;)

Napisano

sądzę że jak ma byc wątek to tylko podforum. przyklejony nic by nie dał a nawet pogorszył, ponieważ ciężko by było znaleźć cokolwiek o danym meeting'u i był by wielki bałagan. A w podforum to wszystko miało by swoje miejsce :)

pozdro

Napisano

hehe. ciekawa propozycja :) pogadam z Adkiem bo w sumie fajne rzeczy się dzieją na tych zlotach ;)

Napisano

tak, wiemy,

wiemy tez zeby ekipy z wrocka nigdzie nie zapraszac bo lataja w skarpetach po dworze ;p

Napisano
  • Autor

dzieki Panowie, dużo energii zainwestowaliśmy w rozkręcenie spotkań, udało się wiele osób odciągnąć choć na chwile od kompów :), poza tym spotkania w realu zmieniają o 360 stopni wzajemne postrzeganie userów, dlatego zachęcamy innych do brania udziału w zlotach, spotkaniach, pifkach

Mam nadzieje że podforum ułatwi znalezienie odpowiedniego wątku

Napisano

dziekujemy panom moderatorom za meetingowe podforum ;)

Napisano

Spoko chłopaki (mimo, że nie miałem z tym nic wspólnego), na prawdę nie ma za co ;)

Jeśli ktoś chce podziękować bardziej duchowo to mogę podać numer konta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności