Napisano 15 Czerwiec 200717 l witam. kolejny opelek w moim wykonaniu ;]. jak na razie jeszcze dużo pracy przedemną...
Napisano 15 Czerwiec 200717 l no wygląda ładnie, powodzenia w dalszej pracy, pokaż jeszcze inne ujęcia:)
Napisano 15 Czerwiec 200717 l o ja swojego opelka przed chwilą skończyłem a tu już nowy w WiPie ;) wiadomo że ładnie :D jakaś scenka widze że się szykuje? będe zaglądał
Napisano 15 Czerwiec 200717 l fajny modelik wybrałeś + światło jakieś podejrzane, no i w sumie mało widać, bo to niby prezentacja modelu a może nie nie wiem wlasnie jak dla mnie renderu mało i modelu mało. Em ... Idę odespać
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Witam!! bardzo fajnuie :) na srodku maski ma byc takie wybrzuszenie ? :)
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Autor wrzucam siatki, będzie co komentować ;]. wybrzuszenie na środku zastąpi ładny chamferek. ta "scenka" to raczej testy wszystkiego ;]. tak samo jak z oświetleniem nie wiąże z nią dużych nadzieji ;P. ...
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Autor oho powiało optymizmem co z Tobą chłopie ? optymizm ? stan mi obcy ;o.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l NO siateczka super! Model prezentuje sie wspaniale - jak na prezentacje w clay'u ;P Walcz z tym dalej to bedzie co podziwiac :D
Napisano 16 Czerwiec 200717 l dawwaj dalej siateczka suuper zawse chciałem w poly takie ładne siatki robic, ale cos mi nieszło:) ps gwiazdeczki poszły:)
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor w clay'u jest spoko, a w viewportach wręcz przeciwnie. jadę w poly ponieważ nie umię w nurbsach. dłubię nadal...