mentaller Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 witam. kolejny opelek w moim wykonaniu ;]. jak na razie jeszcze dużo pracy przedemną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 no wygląda ładnie, powodzenia w dalszej pracy, pokaż jeszcze inne ujęcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 o ja swojego opelka przed chwilą skończyłem a tu już nowy w WiPie ;) wiadomo że ładnie :D jakaś scenka widze że się szykuje? będe zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 fajny modelik wybrałeś + światło jakieś podejrzane, no i w sumie mało widać, bo to niby prezentacja modelu a może nie nie wiem wlasnie jak dla mnie renderu mało i modelu mało. Em ... Idę odespać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Witam!! bardzo fajnuie :) na srodku maski ma byc takie wybrzuszenie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarlogPL Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Modelik ładny;) Ciekaw jestem wyniku Jaką scenkę planujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2007 wrzucam siatki, będzie co komentować ;]. wybrzuszenie na środku zastąpi ładny chamferek. ta "scenka" to raczej testy wszystkiego ;]. tak samo jak z oświetleniem nie wiąże z nią dużych nadzieji ;P. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 oho powiało optymizmem co z Tobą chłopie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 no siatki ładne nie ma się do czego przyczepić nawet, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2007 oho powiało optymizmem co z Tobą chłopie ? optymizm ? stan mi obcy ;o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 NO siateczka super! Model prezentuje sie wspaniale - jak na prezentacje w clay'u ;P Walcz z tym dalej to bedzie co podziwiac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 dawwaj dalej siateczka suuper zawse chciałem w poly takie ładne siatki robic, ale cos mi nieszło:) ps gwiazdeczki poszły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 w clay'u jest spoko, a w viewportach wręcz przeciwnie. jadę w poly ponieważ nie umię w nurbsach. dłubię nadal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 To Ty jeszcze zyjesz ?? ;) Spoko modelik walcz dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi