carlosss Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 No i stało się, moja piękniutka, przecudowna i śliczna w dodatku :D ;P łazieneczka trafiła do prac ukończonych ;P nastawiłem się na ciepłą i miłą dla oka wizualizację, efekt chyba jak najbardziej poprawny co sądzicie? ;) wiem wiem papier jest do du... , ale w końcu do tego służy :D pozdrawiam ;) 1: 2: 3: 4: 5: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 bardzo ładne modele, oświetlenie mi się podoba, szkoda tylko, że na pierwszym renderze tak pusto, mogłeś dać na podłodze jakiś dywanik mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 carlosss --> Dzięki za sety materiału w WIP'ie;) Teraz jak na to patrzę ceramika wydaje mi się tym bardziej czerwona, bynajmniej nie od odbić ściany:) Ciekawy patent z tą 'przezroczystością' będę musiał to wypróbować. Co do finału, bardzo dobrze się to prezentuję, jak najbardziej udało Ci się osiągnąć co sobie zaplanowałeś (przynajmniej z tego co piszesz:) Trochę trudno się połapać nad umywalkami (patrz: wnęka i lustro) i popracowałbym jeszcze nad ręczniczkami w koszyku;) I srajtaśma;D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Pięknie, pięknie, cacane rendery. Papier do d... raczej się nie nadaje i kabina jakoś mało szczelna reszta super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 pięknie i czysto - gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 zgadzam sie:D łądnie :P pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 fajna lazienka, ale nie podoba mi sie to, ze te same plytki sa na podlodze i na scianie, ale w innej wielkosci... dziwnie to wyglada... fajny material kibelkow i umywalek... edit: i prysznica :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 gratki, szczególnie za światła i materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NCdeIgnis Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Zacna praca:) bardzo ladne oświetlenie ale tak jak powiedzial mrkrzysiek , na pierwszym renderku cos pustawo:] dywanik jest dobrym pomyslem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 za drobny jest wężyk do prysznica:) a tak to ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 he he :P dzięki wszystkim za komentarze ;) touch nad srajtaśmą i ręcznikami popracuję ale kiedy indziej ;) co do wystroju łazienki starałem się trzymać refki tudzież zdjęcia, nie dodawałem dywaników bo w sumie uważam że by tu nie pasowały :) ogólnie mój typ i chciałbym taką mieć :P zdjęcie: http://img459.imageshack.us/my.php?i...oaranz0ww9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 hehehe fajnie wyszło aaale wyjaśnij mi tylko dlaczego ta łazienka to łazienka leśna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 szczerze mówiąc to nie mam pojęcia :D a tak dokładnie to jest "leśna enklawa" :D cokolwiek by to znaczyło brzmi burżujsko ;D http://porady.kolo.com.pl/aranzacja-lesna-enklawa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 o shi. materiały i oświetlenie, poprostu jak zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Brakuje mi tylko kontaktów. Jak podłączyć maszynkę do golenia albo elektryczną szczoteczkę do zębów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi