linus11 Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 pierwsza z cylku wizualizacji do "psb" projektu (psb=pozal sie Boże) :), prosze oceniać wizualkę.. no i 6letnią gorącą Violletę na pierwszym planie ;) Pozdrawiam.
piksar Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 wykonanie mi się podoba, nie sadzaj dziecka na trawie - to nie zdrowe
Marcin Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 za blado ale nie jest źle :) brakuje takiego "bum" może coś w ten deseń:
linus11 Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 oj nie, ze slabo nasycone fakt, ale ten burm chyba troche za mocny, hmm?
linus11 Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 a co do arch to nie ma za co przepraszać, niestety są w życiu takie semestry i specyficzni prowadzący :)
Marcin Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 przepalenia ? już dawno tego nie unikam i wydaje mi się że klienci kładą na to lache ;] przydało by się ciekawsze niebo :) to tylko moje sugestie, zrobisz jak chcesz.
maczuga Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 violusia taka jakby przezroczysta, i ściąga na siebie uwagę za bardzo :) imho jakby jej nie było lepiej by wyszło. A jeśli chodzi o budynek to mi się podoba, tylko bym porę dnia zmienił.
buczer Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 przezroczystość dzieciaka super, w sumie wyszedł najlepiej, trochę jak ludziki z obrazków SANAA. http://www.europaconcorsi.com/db/pub/images/7404/494994057.jpg może pociągnąć w tą stronę cały obrazek. w szybach odbija sie chyba rozmyta mapa hdri a nie powinna.
linus11 Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 Dobra, to teraz z perspektywy violi szukającej biedronek w trawie :), Troche poprawione kolory i niebo, btw, zeby hdr nei był rozmazany musi mieć wiekszą rozdzielczosc, tak??
MaGuu Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 imho bardzo ciekawy budynek...można obejrzeć rzuty? perspektywa biedronkowa - zacna :D
powelt Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 ładnie ładnie:) mnie się osobiście podoba:) też z chęcią zobaczył bym rzuciki:)
Wojpajek Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Mnie się te wizualki podobają... Na pierwszej boli mnie jedynie horyzont w połowie kadru... mnie zawsze w kompozycji pracy uczyli by nie dawać takiego horyzontu bo jest ekstremalnie nudno... Tak poza tym to nie mogę więcej powiedzieć bo własnie jestem na etapie dłubania pierwszej wizualizacji w życiu :] Co do przepraszania za architekturę.... tratata ;) Sporo zalezy jednak od prowadzących :) Tu się pojawia bowiem bardzo ważna kwestia egzystencjalna :) Czy robić tak jak oni chcą (a wiadomo prowadzący nie zawsze szaleją wyobrazanią i innymi darami :] ) czy też robić po swojemu tak jak serce czuje, a koledzy doradzą (bo komuś projekt trzeba pokazać ;) ).... Ja ostatnio już się nieźle zeźliłem na swoich prowadzących i konsultuje z nimi w zasadzie tylko lokacje WC na piętrach, rozkład pomieszczeń i jakieś detale z prawa budowlanego... uwagi odnośnie formy, mocno cedzę, może minimalnie zamocno... ale patrząc na moje koleżanki jak co zajecia poprawiają skosy dachow, wywalają okna a pootem wstawiają je na nowo w te same miejsca- bo tak chcą prowadzący powiedziałem sobie.... z zaległym żelbetem na semestrze to nie na moje nerwy tak się użerać o każde g.... ;)
biszkopte Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 no te szyby cos jakies gluty w nich sie odbijaja:D
Zbychowaty Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Witaj:) jak na peorjekt na studiach to i tak ok. W pierwszej drazni mnie ni stad ni z owąd siedzacy mały przedstawiciel rasy niespaczonych w drugim zaś ta trawa nazbyt wbija sie w oczy;) Ogolnie renderek ładny:)
linus11 Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Napisano 18 Czerwiec 2007 te gluty przez małą mapę hdr... chyba.. :) a co do violi to viola motywem przewodnim jest wiec musi byc :D:D:D
laci Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 mysle ze jak na uczelnie to nie ma co sie trudzic bardziej..jesli juz to tylko dla wlasnej przyjemnosci :) moim zdaniem fajnie zrobione.. tymabrdziej ze budynek jest nowoczesny i tak naprawde wiecej sie z niego nie wyciagnie :) aha - daj ta zywsza wersje.
linus11 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Napisano 19 Czerwiec 2007 projekt juz jest oddany, niestety w okresie przed samym oddaniem kiedy powstwaly wizualiki nie mialem czasu sie po tylku podrapac :D
!Ewert Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 dla mnie dzieciak psuje efekt, a tak to ładnie
Rekomendowane odpowiedzi