Napisano 16 Czerwiec 200717 l pierwsza z cylku wizualizacji do "psb" projektu (psb=pozal sie Boże) :), prosze oceniać wizualkę.. no i 6letnią gorącą Violletę na pierwszym planie ;) Pozdrawiam.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l za blado ale nie jest źle :) brakuje takiego "bum" może coś w ten deseń:
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor oj nie, ze slabo nasycone fakt, ale ten burm chyba troche za mocny, hmm?
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor a co do arch to nie ma za co przepraszać, niestety są w życiu takie semestry i specyficzni prowadzący :)
Napisano 16 Czerwiec 200717 l przepalenia ? już dawno tego nie unikam i wydaje mi się że klienci kładą na to lache ;] przydało by się ciekawsze niebo :) to tylko moje sugestie, zrobisz jak chcesz.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l violusia taka jakby przezroczysta, i ściąga na siebie uwagę za bardzo :) imho jakby jej nie było lepiej by wyszło. A jeśli chodzi o budynek to mi się podoba, tylko bym porę dnia zmienił.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l przezroczystość dzieciaka super, w sumie wyszedł najlepiej, trochę jak ludziki z obrazków SANAA. http://www.europaconcorsi.com/db/pub/images/7404/494994057.jpg może pociągnąć w tą stronę cały obrazek. w szybach odbija sie chyba rozmyta mapa hdri a nie powinna.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor Dobra, to teraz z perspektywy violi szukającej biedronek w trawie :), Troche poprawione kolory i niebo, btw, zeby hdr nei był rozmazany musi mieć wiekszą rozdzielczosc, tak??
Napisano 16 Czerwiec 200717 l imho bardzo ciekawy budynek...można obejrzeć rzuty? perspektywa biedronkowa - zacna :D
Napisano 17 Czerwiec 200717 l ładnie ładnie:) mnie się osobiście podoba:) też z chęcią zobaczył bym rzuciki:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Mnie się te wizualki podobają... Na pierwszej boli mnie jedynie horyzont w połowie kadru... mnie zawsze w kompozycji pracy uczyli by nie dawać takiego horyzontu bo jest ekstremalnie nudno... Tak poza tym to nie mogę więcej powiedzieć bo własnie jestem na etapie dłubania pierwszej wizualizacji w życiu :] Co do przepraszania za architekturę.... tratata ;) Sporo zalezy jednak od prowadzących :) Tu się pojawia bowiem bardzo ważna kwestia egzystencjalna :) Czy robić tak jak oni chcą (a wiadomo prowadzący nie zawsze szaleją wyobrazanią i innymi darami :] ) czy też robić po swojemu tak jak serce czuje, a koledzy doradzą (bo komuś projekt trzeba pokazać ;) ).... Ja ostatnio już się nieźle zeźliłem na swoich prowadzących i konsultuje z nimi w zasadzie tylko lokacje WC na piętrach, rozkład pomieszczeń i jakieś detale z prawa budowlanego... uwagi odnośnie formy, mocno cedzę, może minimalnie zamocno... ale patrząc na moje koleżanki jak co zajecia poprawiają skosy dachow, wywalają okna a pootem wstawiają je na nowo w te same miejsca- bo tak chcą prowadzący powiedziałem sobie.... z zaległym żelbetem na semestrze to nie na moje nerwy tak się użerać o każde g.... ;)
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Witaj:) jak na peorjekt na studiach to i tak ok. W pierwszej drazni mnie ni stad ni z owąd siedzacy mały przedstawiciel rasy niespaczonych w drugim zaś ta trawa nazbyt wbija sie w oczy;) Ogolnie renderek ładny:)
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Autor te gluty przez małą mapę hdr... chyba.. :) a co do violi to viola motywem przewodnim jest wiec musi byc :D:D:D
Napisano 18 Czerwiec 200717 l mysle ze jak na uczelnie to nie ma co sie trudzic bardziej..jesli juz to tylko dla wlasnej przyjemnosci :) moim zdaniem fajnie zrobione.. tymabrdziej ze budynek jest nowoczesny i tak naprawde wiecej sie z niego nie wyciagnie :) aha - daj ta zywsza wersje.
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Autor projekt juz jest oddany, niestety w okresie przed samym oddaniem kiedy powstwaly wizualiki nie mialem czasu sie po tylku podrapac :D